LimonYiyenAdam
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 1
bnjrkemal
command /domuzspawn:
permission: op
trigger:
set {domuzspawn} to location of player
send "&aDomuz doğma yeri ayarlandı."
stop trigger
every 3 hours:
spawn a pig at {domuzspawn}
Bu zamanlayıcı herzaman dogru çalışmıyor daha iyi bir zamanlayıcı methodu lazım dostumÇalışmazsa geri bildirim yap.Kod:command /domuzspawn: permission: op trigger: set {domuzspawn} to location of player send "&aDomuz doğma yeri ayarlandı." stop trigger every 3 hours: spawn a pig at {domuzspawn}
bnjrkemal
Evet haklısın sunucu kapanıp açılırsa süre baştan başlayacak.Bu zamanlayıcı herzaman dogru çalışmıyor daha iyi bir zamanlayıcı methodu lazım dostum
events:
domuzspawn:
timing:
occasion: "every day"
time: "00:00, 03:00, 06:00, 09:00, 12:00, 15:00, 18:00, 21:00"
listener:
domuzspawn:
commands:
- "domuzudogur"
bstats:
disabled: false
command /domuzspawn:
permission: op
trigger:
set {domuzspawn} to location of player
send "&aDomuz doğma yeri ayarlandı."
stop trigger
command /domuzudogur:
executable: console
trigger:
spawn a pig at {domuzspawn}
Dostum bi kısmı atlamışım afedersin domuz öldükten sonra bu 3 saat olayı devreye girmeli bunu yapabilirmisin acaba ?Evet haklısın sunucu kapanıp açılırsa süre baştan başlayacak.
O zaman başka yol gösteriyorum.
eklenti indirmen lazım.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İndirdikten sonra,
Bu şekilde ayarla. Sonrasında skripti güncelle.Kod:events: domuzspawn: timing: occasion: "every day" time: "00:00, 03:00, 06:00, 09:00, 12:00, 15:00, 18:00, 21:00" listener: domuzspawn: commands: - "domuzudogur" bstats: disabled: false
Güncel skript;
Kod:command /domuzspawn: permission: op trigger: set {domuzspawn} to location of player send "&aDomuz doğma yeri ayarlandı." stop trigger command /domuzudogur: executable: console trigger: spawn a pig at {domuzspawn}
bnjrkemal
Dostum bi kısmı atlamışım afedersin domuz öldükten sonra bu 3 saat olayı devreye girmeli bunu yapabilirmisin acaba ?
on death:
victim is pig
execute console command "domuzudogur"
Evet dogru ilk attıgınız benim istegimi karşılıyor ama yaşayan bir domuz varsa birdaha dogmasa daha iyi olurEkleyebilirsin.Kod:on death: victim is pig execute console command "domuzudogur"
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Affedersin yanlış anlamış olabilirim. Domuz öldürüldükten sonra 3 saat olayı devreye girmek derken domuz öldükten hemen sonra tekrardan doğmasını sağlamak mı istedin?
Zaten her 3 saatte 1 kere domuz doğuruyor benim attığım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!