Çözüldü Sürekli ram şişmesi, Tps düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu 8 gb hocam, gece yanlış bakmışsınız sanırım, ortalama ram değerini almış, sorunluyken test alıp ileteceğim.
net bi ram sayısı koymadığın için evet öyle yapmış

Sunucu başlatma dosyanda hatalı gözüküyor ve bundan kimse bahsetmemiş. En az 1 gb ram verip en fazla 8 veremezsin, sunucu zaten kendisi onu ayarlayacak böyle bir mantıkla gidip sunucu açmanız da saçma. Aikar flags kullanıyor isen böyle bir şey yapmaya kalkamazsın, bu kullandığın flag'ler aikar'a hakaret gibi bir şey. Bu yüzden GC'ler sorun çıkartıyor ve stabillik sorunlarını oluşturuyor. Biraz sinirliyim çünkü Türk halkına bağırmadığın sürece bir şey anlatması zor.

Başlatma dosyası için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
önerebilirim. Ram değeri, işletim sistemi seçip ve sunucu yazılımı ismini girip indirmen yeterlidir.

Ayrıca sunucu işletim sistemin de Windows Server 2012 kulllanma, desteği bitti artık çürüdü o işletim sistemi. Linux'a geçip ubuntu kullanmanı öneririm. Oldukça kullanıcı dostu bir işletim sistemidir.

CombatlogX yerine PvPManager öneririm daha optimizasyonlu bir koda sahip.

Sunucuyu başlatma dosyanda hatalı gözüküyor ve bundan kimse bahsetmemiş. En az 1 gb ram verip en fazla 8 veremezsin, sunucu zaten kendisi onu ayarlayacak böyle bir mantıkla gidip sunucu açmanız da saçma. Aikar flags kullanıyor isen böyle bir şey yapmaya kalkamazsın, bu kullandığın flag'ler aikar'a hakaret gibi bir şey. Bu yüzden GC'ler sorun çıkartıyor ve stabillik sorunlarını oluşturuyor. Biraz sinirliyim çünkü Türk halkına bağırmadığın sürece bir şey anlatması zor.

Başlatma dosyası için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
önerebilirim. Ram değeri, işletim sistemi seçip ve sunucu yazılımı ismini girip indirmen yeterlidir.

Ayrıca sunucu işletim sistemin de Windows Server 2012 kulllanma, desteği bitti artık çürüdü o işletim sistemi. Linux'a geçip ubuntu kullanmanı öneririm. Oldukça kullanıcı dostu bir işletim sistemidir.

CombatlogX yerine PvPManager öneririm daha optimizasyonlu bir koda sahip.
Öyle ölmez füze atsaydın direk reis

Hocam değerli yorumunuz için teşekkürler, hemen kontrol ediyorum.

Ram dolması sorunu
Aynı sorunu bende yaşadım çoğu şeyi denedim ancak fayda etmemişti. En son paper yerine purpur geçtim ve sorunum kalmadı şuan ram kullanımı da tps sorunumda kalmadı. Eğer sorunun devam ediyorsa discord üzerinden ekledim oradan da yardımcı olabilirim.
Hocamın yardımları ile konuyu çözdük, kilitlenebilir, ayrıca flaglar konusunda da değişikliğe gittik, diğer hocamın söyledikleri doğrultusunda aksiyon aldığımızda performans artışı yaşandı, değerli yorumlarınız için teşekkürler. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl