Deleted User 171332
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Oyuncu sayısı 20'nin üzerine bile çıkmıyorken sunucu 15 kişide 8gb ram yiyor.
noxywashere
Oyun sunucun kapalıyken aynı şekilde ram kullanımı yüksekse bulunduğun cihazda overload - oversell durumu vardır.Timings raporu bu şekilde, sunucuda anlamsız bir şekilde sürekli ram doluyor, ve sürekli lag oluşuyor.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Aynı sorunu bende yaşadım çoğu şeyi denedim ancak fayda etmemişti. En son paper yerine purpur geçtim ve sorunum kalmadı şuan ram kullanımı da tps sorunumda kalmadı. Eğer sorunun devam ediyorsa discord üzerinden ekledim oradan da yardımcı olabilirim.Timings raporu bu şekilde, sunucuda anlamsız bir şekilde sürekli ram doluyor, ve sürekli lag oluşuyor.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
mataramdatuzlusu
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler,
Evet ölüm efekti kullanıyoruz fakat aktif değil, oyunculara henüz açmadık. Nasıl optimize edileceği hakkında fikrim yok, en son 1.8 sunucusu açtığım için ItemsAdder'da yeniyim :)) , yardım olursanız discord adresim mevcut,
Sunucular kapalıyken herhangi bir şekilde ram kullanımı yok onu kontrol ettim Noxy hocam.
spark testi atsana itemsadder'a çıkıyor sadece bu testMerhabalar, sunucumuzda crack eklenti kullanmamaya ve eklentilerimizi satın almaya dikkat ediyoruz, değerli yorumun için teşekkür ederiz. Hosting tarafına da en son çare olarak sorabiliriz.
Ayrıca, @tuzlusu yanıtın için teşekkür ediyorum, birazdan göz gezdireceğim mutlaka.
Merhabalar, sizlere de discord üzerinden dönüş sağlıyorum.Aynı sorunu bende yaşadım çoğu şeyi denedim ancak fayda etmemişti. En son paper yerine purpur geçtim ve sorunum kalmadı şuan ram kullanımı da tps sorunumda kalmadı. Eğer sorunun devam ediyorsa discord üzerinden ekledim oradan da yardımcı olabilirim.
Tabii, birazdan test edip atayım.spark testi atsana itemsadder'a çıkıyor sadece bu test
spark testi atsana itemsadder'a çıkıyor sadece bu test
sunucu değerleri normal değilkenki test lazım ve sunucun 4 gb zatenbuyrun spark testi hocamDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucu 8 gb hocam, gece yanlış bakmışsınız sanırım, ortalama ram değerini almış, sorunluyken test alıp ileteceğim.sunucu değerleri normal değilkenki test lazım ve sunucun 4 gb zaten
2.5 GB/3.8 GB
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!