Bulundu Sürekli Gece Olması ve eksra birkaç şey..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ynsgngrd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 420
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ynsgngrd

well, it's done
Elmaslar
554
Minecraft
YunusCanGungordu

Discord:

yunus can#0004

Merhaba, birkaç skript isteğim var. Zor şeyler değiller ve kolayca yapılabileceklerini düşünüyorum. Uzun zamandır bu tür konularla alakalı olmadığım için az bildiğim şeyleri de unutmuşum. :)

1- Her zaman gece olması
2- Sunucuda yanarak ölünmesinin ardından tekrar doğduğunda hala yanıyor. Buna bir çözüm gerekiyor
3- Ve de oyuncunun taş basınç plakasına bastığı zaman otomatik olarak "/firlat" komutunu vermesi.

teşekkürler.. :mc_38-4:

Öncelikle sunucuya "/time set night" çekin.
Kod:
/gamerule doDaylightCycle false
Daha sonra bu komutu kullanın.

1- Her zaman gece olması
Kod:
every 60 seconds:
    execute console command "/time set night"
(Sunucunuz 1.8 ise /gamerule doDaylightCycle false komutunu kullanamazsınız fakat üst sürümse bu komutu girdiğinizde oyundaki saat değişmez)

2- Sunucuda yanarak ölünmesinin ardından tekrar doğduğunda hala yanıyor. Buna bir çözüm gerekiyor
Bunu skriptle engelleyebilmenizin bir yolu olduğunu sanmıyorum, zaten bu minecraftla alakalı bir şey belki clientı editlerseniz bunu kaldırabilirsiniz, bir de yanma efekti varken oyuncunun canının gitmemesi gerekiyor bu yüzden pek sıkıntı oluşacağını sanmıyorum.

3- Ve de oyuncunun taş basınç plakasına bastığı zaman otomatik olarak "/firlat" komutunu vermesi.
Kod:
on pressure plate:
        push the player up at speed 3
        wait 2 ticks
        push the player forwards at speed 3
Burada basınç plakasına bastığında 3 hızıyla sizi fırlatıyor fakat /firlat komutunu girmesini istiyorsanız:
Kod:
on pressure plate:
        execute player command "/firlat"

Herkese teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl