SupriseNW | ./adakit |Coin İle Spawner |Eğlencenin Adresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zSloody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.849

zSloody

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
28
arrow.gif
Sunucu Adı : SupriseNW
arrow.gif
Ram : 2 GB
arrow.gif
Sunucu Türü : OpSkyBlock
arrow.gif
Hosting : Batihost
arrow.gif
İp : Play.SupriseNW.com
arrow.gif
./adafly Vardır Adanızda Fly Açabilirsiniz
arrow.gif
./adakit Vardır kitinizi almayı unutmayın

0lp6XZ.png

Öncelikle Server Açma Amaçımız Oyuncuları Eğlendirmek Onlara Güzel Bi Oyun Yaşatmak Vip Sattığımız Zaman Kendimize Para Almıyoruz Hepsini Servere Atıyoruz Serverimizde Bişe Satın Alıcaksanız yabi oyunda para verek başka bi oyuncu size bişe atıcaksa bunu lütfen videoda yapısınz

41VoAA.png

1-Serverde Kesinlikle Küfür Yasaktır
2-Yetkiliye Hakaret Küfür Yasaktır
2-Bug Bulup Yapanlar Ödüllendirilecektir
3-Serverde Troll Lemek Yasaktır (Videoda Trollemek serbes Ama Sadece Arkadaşlarınızı)
4-Hile Kullanmak Yasakdır

JqzJ9J.png

Resim Olarak Tanıtım Koydum

Tanıtım

OVz6b4.png

Adı » xUyumsuzTR

Yetki » Kurucu

77Qp2l.png

Adı » AzimliPvP

Yetki » Kurucu
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SİZİNLE GELİŞİCEĞİZ BİZE DESTEK OLMAK İÇİN VİP ALABİLİRSİNİZ

Aynı konuyu bir kaç defa daha açtınız. Diğer konunuzu güncelleyin! Yeni konu açmayınız.. Aksi takdirde konu kaldırılacaktır.

Güzel servere benziyor.Lakin sürekli değişikliğe uğraması biraz sıkıntı olabilir.Oyuncu Kaybedebilirsiniz.Warpların Tasarımına Geçersek Spawn kesinlikle süper builderlerin ustalığı belli ettiriyor endini Tabi Spawn Size Aitse.Market Çok Daha Güzel Yapılabilir Dediğiniz Gibi Marketi spawna taşıyınca daha güzel ve spawna yakışır bir market yaparsanız serverde pek sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Güzel servere benziyor.Lakin sürekli değişikliğe uğraması biraz sıkıntı olabilir.Oyuncu Kaybedebilirsiniz.Warpların Tasarımına Geçersek Spawn kesinlikle süper builderlerin ustalığı belli ettiriyor endini Tabi Spawn Size Aitse.Market Çok Daha Güzel Yapılabilir Dediğiniz Gibi Marketi spawna taşıyınca daha güzel ve spawna yakışır bir market yaparsanız serverde pek sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.
Spawn Taşıdık Zaten Yorumun İçin Teşekkürler

Server cop adam builder istiyor oluyor anında biz istiyoruz alım yok ve adam kufur ediyor ban yok biz ediyoz ban var bole adalet mi olur
...[DOUBLEPOST=1484738398,1484738355][/DOUBLEPOST]Oyna.MC-TR.com eni iyi server...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl