Tanıtım SuperRankup [1.8-1.12] | Geliştirilmiş Rütbe Yükseltme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drawwdev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.431
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drawwdev

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
drawwdev yeni bir dosya oluşturdu:

SuperRankup [1.8-1.12] | Geliştirilmiş Rütbe Yükseltme - Geliştirilmiş ve Tüm özellikleri kişiye göre düzenlenebilen Rütbe eklentisi

o0DaEwcnReuGiLHCB5IxCQ.png

Merhaba. ben Draww, yapmış olduğum ikinci pluginle karşınızdayım.
(Tanıtım biraz eksik olabilir, düzeltilecek)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

plugin hakkında yardım için discord'a katılabilirsiniz.

TpkXN9_kStSJSee4emu7_g.png

Bu eklenti sunucunuzdaki...

Bu dosya hakkında daha fazla bilgi edinin...

Güzel sistem fakat geliştirilebilir.

oop ye çok ters bir şekilde yazmışsınız, interface kullanımını öğrenip daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yazılabilir, özellik bakımında incelemedim yalnızce işleyişine baktım ve daha çok geliştirmen gereken şey olduğunu görüyorum, ancak yine de türkiye de ki kod standartlarının üstünde bir stilin olduğunu söylemek isterim.

oop ye çok ters bir şekilde yazmışsınız, interface kullanımını öğrenip daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yazılabilir, özellik bakımında incelemedim yalnızce işleyişine baktım ve daha çok geliştirmen gereken şey olduğunu görüyorum, ancak yine de türkiye de ki kod standartlarının üstünde bir stilin olduğunu söylemek isterim.
Bilerek interface kullanmadım. Executors ve Conditions class'larında belki kullanabilirim. Değerli yorumun için teşekkürler.

Gerçekten efsane bir eklentiymiş. Bir çok ''Skyblock'' sunucu nasıl bu eklentiyi farkedemedi :D

Gerçekten efsane bir eklentiymiş. Bir çok ''Skyblock'' sunucu nasıl bu eklentiyi farkedemedi :D
Değerli yorumun için teşekkürler. Eklentiyi daha yeni çıkardım görülmemiş olabilir pek. Devamıda gelecek skyblock'lar için. Ayrıca bu eklenti tarzında eklentiler var kullanılıyor da. Ben daha fazla kişiselleştirilebilir yaptım.

Son düzenleme:
Conditions ve Executors 'lar hakkında detaylı bir bilgilendirme eklendi.
Buradan ulaşabilirsiniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Devamı gelecek.

Nasıl göremeeem hemen kullanayım (bilgisayara geçtiğimde tabi)

Güzel bir sistem.Faydalı olabilir sunucu açıcak kişilere.Başarılar..

Sistemi beğendim, Faction sunucular için çok yaratıcı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl