Tanıtım SuperProfile - Mükemmel Profil Eklentisi - [1.8-1.13]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Shiryu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.036
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shiryu

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
97
Minecraft
shiryusins

Discord:

Shiryu#1100

Shiryu yeni bir dosya oluşturdu:

SuperProfile - Mükemmel Profil Eklentisi - [1.8-1.13] - SuperProfile - Mükemmel Profil Eklentisi - [1.8-1.13]

b2d2d5ce2f3e61f22100cae3e5a5208edb07fa01

Oyuncularınızı detaylı bir şekilde iliğine kadar inceleyin !
Kd6yQH.png

%100 Düzenlebilir Menü
Oyuncu kafaları ekleme!
PlaceholderAPI ve 40'tan fazla plugin desteği
RSVVy5.png

Java 8
LRQGPf.png
...​

Bu dosya hakkında daha fazla bilgi edinin...

Ellerine sağlık dostum, daha nice pluginlerle beklemedeyiz!

Çok güzel eklenti olmuş. Ellerine sağlık daha güzel eklenti tanıtımlarınızı bekliyoruz :)

tek kelime ile mükemmel

ne bakıyorsunuz kullanın işte

Skript ile sunucuyu yormak yerine güzel düşünülmüş bir eklenti bu eklentiyi bizlere tanıttığınız için teşekkür ederiz.

Çok güzel eklenti olmuş. Ellerine sağlık daha güzel eklenti tanıtımlarınızı bekliyoruz :)

Skript ile sunucuyu yormak yerine güzel düşünülmüş bir eklenti bu eklentiyi bizlere tanıttığınız için teşekkür ederiz.
Galiba yorumlarınıza bakmadınız veya ekleme yapmak istediniz bunun için ''Düzenle'' bölümü mevcut zaten her neyse.

Güzel bir eklenti olmuş skript kullanacağıma bu eklentiyi kullanırım daha iyi olur. Başarılar fakat galiba siz yapmadınız.

Java 8'i destekliyorda nasıl yapacağım java 8'i

Galiba yorumlarınıza bakmadınız veya ekleme yapmak istediniz bunun için ''Düzenle'' bölümü mevcut zaten her neyse.

Güzel bir eklenti olmuş skript kullanacağıma bu eklentiyi kullanırım daha iyi olur. Başarılar fakat galiba siz yapmadınız.
Tamamen kendisine ait dostum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Java 8'i destekliyorda nasıl yapacağım java 8'i
Sunucun hangi hostingdeyse destek ile bildirip nasıl Java 8 yapacağını sorabilirsin.

ne bakıyorsunuz kullanın işte

Hepinizin yorumu için teşekkürler <3 :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hayır kodlar tamamen bana aittir. Yorumunuz için teşekkürler :)

Aferin assanım böyle devam

Ama ben direk Başlat.bat'tan çalıştırıyorum yani sunucum yok
localhost ip'si ile giriş yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl