Superioskyblock2 yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammet.Ali

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
1
Minecraft
mamicim41

Discord:

mamicim41

Merhabalar yeni başlayan oyuncular /is yazinca ada olusturma menusunun gelmesini istiyorum nasil yapabilirim

config dosyasından skip-one-item-menus: false yap ve menus klasöründen island-creation dosyasını düzenle

Bu skript sunucuya bir oyuncu ilk defa girdiği zaman direkt olarak ada oluşturma menüsünü açmasını sağlıyor.
Kod:
on first join:
    wait 1 second
        execute player command "is create"

Bu skript sunucuya bir oyuncu ilk defa girdiği zaman direkt olarak ada oluşturma menüsünü açmasını sağlıyor.
Kod:
on first join:
    wait 1 second
        execute player command "is create"
saçma olmuş hemde mantıksız

bende gelmiyor işte

Merhabalar yeni başlayan oyuncular /is yazinca ada olusturma menusunun gelmesini istiyorum nasil yapabilirim
Şuan nasıl bir halde onu anlatabilir misiniz yeni bir oyuncu /is yazınca ne gerçekleşiyor ona göre size yardımcı olayım bir de üstteki arkadaşın dediği island creation dosyasını incelediniz mi?

Şuan nasıl bir halde onu anlatabilir misiniz yeni bir oyuncu /is yazınca ne gerçekleşiyor ona göre size yardımcı olayım bir de üstteki arkadaşın dediği island creation dosyasını incelediniz mi?
/island create ada ismi schamitc isim diye bir yazı cıkıyor /is yazınca bu yazı cıkmasın /is yazınca /is yazınca ada ouşturma menusu cıksın yenı başlayan oyuncular ıcın

/island create ada ismi schamitc isim diye bir yazı cıkıyor /is yazınca bu yazı cıkmasın /is yazınca /is yazınca ada ouşturma menusu cıksın yenı başlayan oyuncular ıcın
/island create ada ismi schamitc isim

schamitc ne hocam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl