Çözüldü superiorskyblock2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ellegans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ellegans

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
49
Minecraft
Ellegans

Discord:

ellegans.

merhaba ben skyblockda üstteki plugini kullanıyorum ama nethere veya ende gittiğimde normal nethere ve ende atıyor nasıl düzelteceğim ?

Öncelikle MultiverseCore Pluginini İndirmen Gerek. Sonra Serverprotepies.yml'den Nether'i Kapat Sonra Bukkit.yml'den End'i Kapat Sonra Oyun Dosyaları Kısmından End Ve Netheri Sil Sonra Oyuna Gel /mv create nether nether yaz yazdıktan sonra nether hazır oluyor ordan istedigin gibi editlersin /mv tp nether yazarak sonra end içinde aynı /mv create end end aynı şeyler iyi formlar.

Öncelikle MultiverseCore Pluginini İndirmen Gerek. Sonra Serverprotepies.yml'den Nether'i Kapat Sonra Bukkit.yml'den End'i Kapat Sonra Oyun Dosyaları Kısmından End Ve Netheri Sil Sonra Oyuna Gel /mv create nether nether yaz yazdıktan sonra nether hazır oluyor ordan istedigin gibi editlersin /mv tp nether yazarak sonra end içinde aynı /mv create end end aynı şeyler iyi formlar.
Yanlış bilgi vermeyelim, arkadaş ondan bahsetmiyor.

merhaba ben skyblockda üstteki plugini kullanıyorum ama nethere veya ende gittiğimde normal nethere ve ende atıyor nasıl düzelteceğim ?
config'e girip CTRL + F kombinasyonu ile nether diye aratırsan orada bir ayarı vardı. Onu aktif ederek ada nether'ını açabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl