SansarReisOfficial
Tasarımcı
- Elmaslar
- 415
- Minecraft
- CrazySansar
Discord:
Corrsy#7006
Corrsy#7006
Corrsy#7006
Seviye artınca güncelleniyor ada seviyesi. Adamlar /is level yazmadığı sürece güncellenmesin istiyorum.Merhaba,
Ne yapınca otomatik güncelleniyor?
Corrsy#7006
Cevap bekliyorum hocamMerhaba,
Ne yapınca otomatik güncelleniyor?
Eklenti ayarlarında böyle bir ayar var mı yok mu kontrol ettim ancak bir sonuca varamadım. Seviye artınca güncelleniyor cümlesini biraz daha açabilir misiniz?Cevap bekliyorum hocam
lavingxd
Bende 1-2 sunucuda görmüştüm; Blok koydukça ada leveli direk artıyordu.Eklenti ayarlarında böyle bir ayar var mı yok mu kontrol ettim ancak bir sonuca varamadım. Seviye artınca güncelleniyor cümlesini biraz daha açabilir misiniz?
Corrsy#7006
Tamamda bu özelliği nasıl kapatabilirim hocam?Bende 1-2 sunucuda görmüştüm; Blok koydukça ada leveli direk artıyordu.
Bu özelliği kapatmak için pluginde böyle bir ayar yok eklentinin dökümasyonunu inceleyip bakabilirsiniz.Tamamda bu özelliği nasıl kapatabilirim hocam?
Corrsy#7006
/is fly olayı var onu nasıl kapatabilirim peki? temp fly kullanıyorum çünküBu özelliği kapatmak için pluginde böyle bir ayar yok eklentinin dökümasyonunu inceleyip bakabilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!