Superiorskyblock2 rankup ayarlama

DarkAce

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
DarkAce

Discord:

DarkAce#2031

Merhaba, superiorskyblock2 pluginini kullanıyorum ancak rankup ayarlamayı bir türlü yapamadım. yardımcı olabilicek var mı
sunucu sürümü 1.8

LuckPerms ve Deluxemenus ile yapabilirsin.

LuckPerms ve Deluxemenus ile yapabilirsin.
İşte onu nasıl yapabilirim. Mesela askyblock kullansam ve cranks pluginini kullansam direkt adaleveli:500 diye yazınca oluyor ama superiorskyblockda anlayamadım

İşte onu nasıl yapabilirim. Mesela askyblock kullansam ve cranks pluginini kullansam direkt adaleveli:500 diye yazınca oluyor ama superiorskyblockda anlayamadım
Hocam şöyle Eğer deluxemenu ile yapacaksanız deluxemenu eklentisinin wikisinden requirements özelliğine hakim olmanız gerekiyor. DeluxeMenu kullanmayıp rankUP eklentisi ile de yapabilirsiniz. RankUP eklentisinin wikisinide inceliyebilirsiniz.

Quests plugini kullanarak yapabilirsin. Kendi menüsü var iyi olmasa bile sadece görevi seçiyorlar reward olarak LuckPerms kullanıyorsan örnek olarak;
"lp user {player} parent add -grup ismi-" yapabilirsin.

Quests plugini kullanarak yapabilirsin. Kendi menüsü var iyi olmasa bile sadece görevi seçiyorlar reward olarak LuckPerms kullanıyorsan örnek olarak;
"lp user {player} parent add -grup ismi-" yapabilirsin.
Görev değil kankam mesela belirli bir ada leveline ulaştıktan sonra rankup yazarak rütbe atlamalarından bahsediyorum.

Görev değil kankam mesela belirli bir ada leveline ulaştıktan sonra rankup yazarak rütbe atlamalarından bahsediyorum.
Yani arkadaşın dediğinide isterseniz kullanabilirsiniz commands.yml den komutu değiştirirsiniz.

Hocam şöyle Eğer deluxemenu ile yapacaksanız deluxemenu eklentisinin wikisinden requirements özelliğine hakim olmanız gerekiyor. DeluxeMenu kullanmayıp rankUP eklentisi ile de yapabilirsiniz. RankUP eklentisinin wikisinide inceliyebilirsiniz.
Hocam ben şunu anlamadım sadece belki onuda demek istiyorsunuz tam bilmiyorum da

Örnek olarak ranklar: Kömür: sira: 1 adaLeveli: 1000 grupAdi: kömür Lapis: sira: 2 adaLeveli: 5000 grupAdi: lapis Kızıltaş: sira: 3 adaLeveli: 25000 grupAdi: kızıltaş Demir: sira: 4 adaLeveli: 50000 grupAdi: demir

Bunu askyblock plugini ile kullanırsanız çalışıyor level atlıyor ama superiorskyblockta ki halini bulamadım. Komutu lazım yani

Heh işte ben o komutu arıyorum
Eğer RankUP veya DeluxeMenu yerine Görev eklentisini kullanacaksanız minecraftın normal kendisinden gelen commands.yml dosyasını kullanabilirsiniz.

Hocam ben şunu anlamadım sadece belki onuda demek istiyorsunuz tam bilmiyorum da

Örnek olarak ranklar: Kömür: sira: 1 adaLeveli: 1000 grupAdi: kömür Lapis: sira: 2 adaLeveli: 5000 grupAdi: lapis Kızıltaş: sira: 3 adaLeveli: 25000 grupAdi: kızıltaş Demir: sira: 4 adaLeveli: 50000 grupAdi: demir

Bunu askyblock plugini ile kullanırsanız çalışıyor level atlıyor ama superiorskyblockta ki halini bulamadım. Komutu lazım yani
Hocam bunun yerine şöyle yapabilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsiniz.
Requirements-not-met: biraz karışık gelebilir ama önemsemeyin onu ora sadece rütbe atlayamadığın zaman gereksinimlerin yetmiyorsa karşınıza çıkacak klasik bir mesaj yazabilirsiniz. wiki de gereksinimler yetmiyorsa bar şekilde yapılmış ondan dolayı biraz karışık

kullanabilirsiniz.

c:
rank: 'Oyuncu'
next: 'Acemi'
requirements:
- 'money 50000
d:
rank: 'Acemi'
next: 'Deneyimli'
requirements:
- 'money 150000'
o:
rank: 'Deneyimli'
next: 'Uzman'
requirements:
- 'money 350000'
v:
rank: 'Uzman'
next: 'Savasci'
requirements:
- 'money 600000'

Burada mesela rütbe atlamak için gereken parayı yazıyor ben buraya, oyuncunun adası atıyorum 1000 level. Hangi komutu kullanarak buraya 1000 level olduğunu gösterebilirim bunu bulamadım.

c:
rank: 'Oyuncu'
next: 'Acemi'
requirements:
- 'money 50000
d:
rank: 'Acemi'
next: 'Deneyimli'
requirements:
- 'money 150000'
o:
rank: 'Deneyimli'
next: 'Uzman'
requirements:
- 'money 350000'
v:
rank: 'Uzman'
next: 'Savasci'
requirements:
- 'money 600000'

Burada mesela rütbe atlamak için gereken parayı yazıyor ben buraya, oyuncunun adası atıyorum 1000 level. Hangi komutu kullanarak buraya 1000 level olduğunu gösterebilirim bunu bulamadım.
'placeholder %superior_island_level% >= 1200' Örneğin bu adasının 1200 level olması gereksinimidir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl