Çözüldü SuperiorSkyblock2 Plugini çalışmıyo ve sunucuyuda kapatıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SakarJoJukYT

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
67
Minecraft
NotKaiser

Discord:

dusuncesiz

Pluginin schematic dosyasına ada.schematic adında dosya attım ve config dosyalarınıda türkçeleştiriyordum island-create kısmında normal yazıyodu orasını ada olarak değiştim birçok yeri türkçeleştirdim ve sunucuyu açmaya çalıştığımda açılıyo fakat ben girmeden bile anında error verip kapanıyor log dosyalarını hastebin olarak ilettim

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

SuperiorSkyblock çıtkırıldım bir eklenti. Yüksek olasılıkla Türkçeleştirme yaparkenki gözden kaçan bir hatanız yüzünden bu sorunu yaşıyorsunuz. Türkçeleştirdiğiniz dosyaların hangisinin bu soruna neden olduğunu deneme yanılmayla bulmaktan başka pek çareniz yok gibi. Loglarda gözükmüyor diye biliyorum çünkü tam olarak nerede sorun oluştuğu.

SuperiorWorld dünyasının yedeğini alıp sunucudan kaldırmayı denermisiniz? Geçen benzer bir sorun yaşadım bunu yaparak veya config dosyasını değiştirerek düzeltilebiliyordu. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.

SuperiorWorld dünyasının yedeğini alıp sunucudan kaldırmayı denermisiniz? Geçen benzer bir sorun yaşadım bunu yaparak veya config dosyasını değiştirerek düzeltilebiliyordu. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Deneme yanılmayla buldum fakat çok saçma sapan şeylere error vermesi ve sunucuda açıldığında oto kapatması saçma 2-3 harften ötürü hata veriyormuş bulmam 1.5 saatimi aldı neredeyse yinede teşekürler o şekilde yaptım ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl