Çözüldü SuperiorSkyBlock2 Nether Jeneratör Yapımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poftuq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Poftuq

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
18
Minecraft
Poftuq
Merhabalar 1.16.5 paperspigot sunucum için SuperiorSkyBlock2 eklentisini kullanıyorum configde normal olarak default olarak jeneratör leveli ayarlama ve bunu upgrades üzerinden yükseltme var fakat ben nether dünyasına özelde bunu yapmak istiyorum configde ayar şöyle geçiyor
1738940664756.webp

superiorun world ismini denedim nether: olarak denedim ama olmadı nasıl yapabiliriz acaba

Üstte yeni adalarda geçerli olur yazıyor nether için olmaz

Böyle eklentilere ihtiyacınız var:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Üstte yeni adalarda geçerli olur yazıyor nether için olmaz

Böyle eklentilere ihtiyacınız var:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Jeneratörden ziyade biyom ve nether özellik plugini gibi bu ben cobble generator olarak demiştim bunda var mı o sistem yani cobble generatorden belirlenen şansta belirli blockların çıkması olayı

Jeneratörden ziyade biyom ve nether özellik plugini gibi bu ben cobble generator olarak demiştim bunda var mı o sistem yani cobble generatorden belirlenen şansta belirli blockların çıkması olayı
Pardon yanlış anlamışım dikkatsiz bi anıma denk gelmiş.

Dünya opsiyonu olarak ayarlanabilen şu anlık bunu buldum.

Ancak hiç değerlendirilmemiş ve yeni bi eklenti denemeniz gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl