Leopic'
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 6
Log atabilir misin
xreckt
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
XBrexorX#2521
Rica etsem ne yaptığınızdan sonra bu olay olmaya başladı anlatabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 228460
Şu şekilde bir hata alıyorum adaya gitmeye çalışırken. Sorun yoktu, birden oldu. Nasıl çözebilirim?
Could not pass event PlayerRespawnEvent to Superiorskyblock2 v2023.2
konsolda da adaya /home çekmeye çalıştığımda bunu diyor.
Merhabalar, hiç bir şey yapmadım açıkçası. Bir gün sunucuya girdim, /is komutu çalışmıyor. Her hangi bir şey değiştirmedim. Ardından database değiştirdim yedeklerden bu sefer de "Bu ada güvenli değil" uyarısı verdi. Sonrasında skyblock pluginini sildim ve dev bölümünden son versiyonunu yükledim. (26 Ağustos) bu sefer adalar çalışıyor lakin bir kere daha olucak diye hissediyorum. Olursa buradan bildireceğim.Rica etsem ne yaptığınızdan sonra bu olay olmaya başladı anlatabilir misiniz?
ada schematicini değiştirdikten sonra ada oluşturma menüsünde schematic ismini yenisi ile değiştirmelisin bunu atlamış olabilir misin?Merhabalar, hiç bir şey yapmadım açıkçası. Bir gün sunucuya girdim, /is komutu çalışmıyor. Her hangi bir şey değiştirmedim. Ardından database değiştirdim yedeklerden bu sefer de "Bu ada güvenli değil" uyarısı verdi. Sonrasında skyblock pluginini sildim ve dev bölümünden son versiyonunu yükledim. (26 Ağustos) bu sefer adalar çalışıyor lakin bir kere daha olucak diye hissediyorum. Olursa buradan bildireceğim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!