Çözüldü Superiorskyblock2 eklentisinden kaynaklanan bir hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan growning
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 123
  • Etiketler Etiketler
    yardim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

growning

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
13
Minecraft
growning

Discord:

growning

merhaba maksimum 3 blok uzaklığındaki bir bloğa bakmadan yay çekilmiyor, yemek yenmiyor, elitra ile uçarken havai fişek kullanılmıyor yemek yerken sağ tıka basılı tutarken sanki macro varmış gibi oluyor eklentileri tek tek çıkarıp test ettim ve hatanın superiorskyblock2 eklentisinden kaynaklandıgını buldum ama çözümünü bulamadım eklentinin discorduna yazmama rağmen cevap veren yok

SuperiorSkyblock2'de bunları engelleyecek konfügrasyon seçeneği yok, SuperiorSkyblock2'den kaynaklandığını düşünüyorsanız son sürüm dev build indirip deneyin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Onun dışında şunları yapabilirsiniz:

Dediğiniz bazı şeyleri skript engelliyor olabilir skriptleri kontrol edin ondan sonra spigot.yml ve paper.yml'yi yedek alıp sıfırlayın eğer düzeldiyse bu iki dosya sayesinde bu iki dosyada chunk içerisinde eşya limitleme vardır.

SuperiorSkyblock2'de bunları engelleyecek konfügrasyon seçeneği yok, SuperiorSkyblock2'den kaynaklandığını düşünüyorsanız son sürüm dev build indirip deneyin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Onun dışında şunları yapabilirsiniz:

Dediğiniz bazı şeyleri skript engelliyor olabilir skriptleri kontrol edin ondan sonra spigot.yml ve paper.yml'yi yedek alıp sıfırlayın eğer düzeldiyse bu iki dosya sayesinde bu iki dosyada chunk içerisinde eşya limitleme vardır.
hocam sorunu çözdük dev sürümü değilde normal sürümünü indirip kurdum düzeldi teşekkür ederim yinede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl