onlylykia
/rg flag __global__ portal-creation deny ile çözüme ulaşabilirsiniz. Eğer o olmazsa /mv modify set portal false world_nether yazarak deneyebilirsiniz
onlylykia
çalışmadı/rg flag __global__ portal-creation deny ile çözüme ulaşabilirsiniz. Eğer o olmazsa /mv modify set portal false world_nether yazarak deneyebilirsiniz
onlylykia
o zaten falseserver.properties dosyasındaki allow-nether ayarını kontrol edin ve false olarak ayarlayın.
onlylykia
deniyorum hemenEklentilerinizin sunucunuzun kullandığı Minecraft sürümü ve yeni Java sürümü ile uyumlu olduğundan emin olun. Gerekirse eklentilerin en son sürümlerini indirin ve yükleyin veya sunucunuzda Java 17 veya daha yeni bir sürüme geçiş yapın. Bunun için sunucunuzun işletim sistemine uygun Java 17'yi indirip kurmanız gerekiyor.
Benim bilgim dahilimde olanlar bunlar.
onlylykia
Eklentilerinizin sunucunuzun kullandığı Minecraft sürümü ve yeni Java sürümü ile uyumlu olduğundan emin olun. Gerekirse eklentilerin en son sürümlerini indirin ve yükleyin veya sunucunuzda Java 17 veya daha yeni bir sürüme geçiş yapın. Bunun için sunucunuzun işletim sistemine uygun Java 17'yi indirip kurmanız gerekiyor.
Benim bilgim dahilimde olacmd de böyle bi hata veriyor sunucu başlamıyor java 17 kurunca![]()
onlylykia
doğru fakat niye olmuyorBaşlatma komutunuzdaki dosya yollarının doğru olduğundan emin olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!