Çözüldü Superiorskyblock2 ada sıralaması placeholder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

androricraft

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
XCready
Merhabalar, ss2 plugini de tabda ada leveli her blok koyduğumuz da artmakta ve yanında #1 sıralaması falan yazıyor ama level arttıkça o artmıyor is top yazmadan. Bazı sunuculara baktıgım da bunu çözdüklerini görüyorum nasıl yapabilirim

Merhabalar dostum,
Sunucuna plugin olarak ajLeaderboards kur ve daha sonrasında
Kod:
%ajlb_lb_superior_island_level_1_alltime_name% &8▸ &b%ajlb_lb_superior_island_level_1_alltime_value%
bu placholderdan ilerleyerek 1-2-3-5 tarzında yapabilirsiniz.

Merhabalar dostum,
Sunucuna plugin olarak ajLeaderboards kur ve daha sonrasında
Kod:
%ajlb_lb_superior_island_level_1_alltime_name% &8▸ &b%ajlb_lb_superior_island_level_1_alltime_value%
bu placholderdan ilerleyerek 1-2-3-5 tarzında yapabilirsiniz.
Ben 1. ciyi falan göstermek değil ki amacım ben kullanıcının sırasını gösterebiliyorum

line-8:
text:
- " &7Ada Seviyesi: &b%superior_island_level_format%"
random: false
interval: 20
score: 91
line-9:
text:
- " &7Ada Sıralaması: &b#%superior_island_top_level_position%"
interval: 1
score: 90

Gördüğün gibi, ama ada sıralaması is top yazmadan güncellenmiyor ama her level blok koydugumda sağ tablo otomatik yükseliyor leveli ben bunu sıralama içinde istiyorum

PlaceholderApi Güncelmi ?

Hepsi son sürüm olarak kullanmaktayım ada leveli güncellenmekte ama is top girilmeden sıralaması güncellenmiyor

ajLeaderBoards ile yaparsanız sorun düzelecektir superior içindeki placeholder o şekilde çalışıyor ama ajLeaderBoards direkt olarak api olarak çekiyor ve bu şekilde otomatik güncelleniyor.

Ben sağ tarafta ki scoreboard için yazmıştım

Normalde otomatik olarak güncellemesi lazım %superior_island_level% denermisiniz.
Olmaz ise
/papi ecloud download SuperiorSkyblock2 yazıp
/papi reload yaparmısınız.

Konu içeriğinde de yazdım ben ada levelini zaten canlı gösterebiliyorum, sıralamayı canlı gösteremiyorum island level değil yukarıda da belirtmişim

Hocam ben size zaten sıralamayıda anlattım levelide.
ajLeaderBoards ile sıralama konusunu çözebilirsiniz.

Hocam anlamadınız ben scoreboardda Level 3k
Sıralaman #2 gösterebiliyorum zaten level her blok koydugunda artarken sıralaması yükselmiyor, düşmüyor /is top komutu girilmedikten sonra ben hologram ile spawna is top sıralamasını koymak değil amacım

Tamam hocam bende diyorum ki şuanda sunucunuzda ajLeaderboards yüklü değilse bu olmaz. superior api si placeholder api direkt veriyi çok geç çekiyor.

AnimatedScoreboard plugininde nasıl göstereceğim sağ tablo da o zaman yardımcı olur musun

line-8:
text:
- " &7Ada Seviyesi: &b%superior_island_level_format%"
interval: 20
score: 91
line-9:
text:
- " &7Ada Sıralaması: &b#%superior_island_top_level_position%"
interval: 1
score: 90

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl