Çözüldü SuperiorSkyblock2 - Ada Sıfırlama Limiti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheRoemas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 402
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheRoemas

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
ToreansYTR
Merhaba arkadaşlar oyunculara ada sıfırlama limiti getirmek istiyorum göremedim ayarını ve dökümentasyonu da inceledim fakat göremedim. Nasıl yapabileceğim konusunda fikri olan var mı?

Merhabalar SuperiorSkyBlock eklentisinin konfigürasyon dosyasında 402. Satırda disband-count ayarı bulunmaktadır. İsteğe göre düzenleyebilirsiniz.

Örnek Yapılandırma;
# Bir oyuncunun bir adayı kaç kez dağıtabileceği.
# Bu özelliği devre dışı bırakmak istiyorsanız, 0 olarak ayarlayın.
disband-count: 100

Merhabalar SuperiorSkyBlock eklentisinin konfigürasyon dosyasında 402. Satırda disband-count ayarı bulunmaktadır. İsteğe göre düzenleyebilirsiniz.

Örnek Yapılandırma;
peki burada viplere 2 hak vs gibi perm vererek ada sıfırlama hakkı arttırabilir miyim vipler için? Oyuncu 2 defa ise vipe 4 defa sıfırlama hakkı vermem mümkünmü?

peki burada viplere 2 hak vs gibi perm vererek ada sıfırlama hakkı arttırabilir miyim vipler için? Oyuncu 2 defa ise vipe 4 defa sıfırlama hakkı vermem mümkünmü?
Bildiğim kadarıyla eklenti bunu desteklemiyor.

Config dosyasında böyle bir hak tanıma mevcut, şuan bilgisayarımdan uzak olduğum için paylaşamıyorum. En kısa süre içerisinde başka biri sorunuzu çözmezse yardım sağlayacağım.

Özür dilerim yanlış bilgi vermişim istediğin özellik bskyblock ta vardı ama üzülmeye gerek :) senin için bir çözüm buldum:
Kod:
command /viphakları:
    trigger:
        if command sender does not have permission "vip.hakları":
            send "&cÜzgünüm, bunu yapabilmen için vip satın almış olman gerekli!"
            stop
        if {viphakları::%player%} is set:
            send "&cÜzgünüm, zaten haklarını talep etmişsin!"
            stop
        set {viphakları::%player%} to true
        execute console command "is admin adddisbands %player% 2"

Bu skript ile vip alan bir oyuncu bu komutu sadece 1 defa kullanabilecek böylelikle kendisine consol tarafından ada silme hakkı verilecek.
Umarım sorununu çözmende yardımcı olmuşumdur.

Kodu biraz daha geliştirmeye karar verdim ileride sorun yaşayabileceğin aklıma geldi.
Güncel kod:
Kod:
command /viphakları:
    trigger:
        if command sender does not have permission "vip.hakları":
            send "&cÜzgünüm, bunu yapabilmen için vip olman gerekli!"
            stop
        if {viphakları::%player%} is set:
            send "&cÜzgünüm, zaten almışsınız!"
            stop
        set {viphakları::%player%} to true
        execute console command "is admin adddisbands %player% 2"

command /vipreset <offlineplayer>:
    permission: vip.admin
    trigger:
        if {viphakları::%arg-1%} is not set:
            send "&cBu oyuncunun VIP hakkı zaten yok."
            stop
        delete {viphakları::%arg-1%}
        send "&a%arg-1% oyuncusunun VIP hakları sıfırlandı."
vip.hakları yetkisi olan her vip sınıfı bu komutu kullanabilecek. Eğer bir sonraki ay aynı oyuncu bu hakları talep etmede sorun yaşarsa /vipreset nickname komutu ile o oyuncunun komutu kullanmasına 1 defaya mahsus izin vermiş olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl