G
GaMeDeV
Ziyaretçi
.ardyy (Ardyy)
import:
<kütüphane-yolu/adı> (örneğin: org.bukkit.Bukkit)
command seviye:
trigger:
send "%<çekilen-veri>%"
SonNefes23
.ardyy (Ardyy)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tıklayın Üstteki linke placeholder ile skripte ekleme yapabilirsiniz.
TeamXio'nun dediği gibi yapabilirsiniz ancak şu şekil daha kolay olabilir.Merhaba başlıktaki olayı nasıl yapabilirim?
set {_adalvl} to placeholder "superior_island_level"
broadcast "%{_adalvl}%"
SonNefes23
TeamXio'nun anlattığı gibi yapabilirsin ancak şu şekilde de yapabilirsin.
Kod:set {_adalvl} to placeholder "superior_island_level" broadcast "Ada seviyen %{_adalvl}%"
(Ersatz) addonu gerekmektedir.
Hocam sizinkisi mantıklı geldi ama sadece %player% ile nasıl yapabilirim?TeamXio'nun dediği gibi yapabilirsiniz ancak şu şekil daha kolay olabilir.
Kod:set {_adalvl} to placeholder "superior_island_level" broadcast "%{_adalvl}%"
(Ersatz addonu gerektirir.)
Mesela veriyi çektim ama sadece bir oyuncuya özel nasıl çekeceğim?skript-mirror veya skript-reflect kullanarak yapabilirsin.
Bunu yapmak için ise eklentinin kütüphane dosyalarının konumunu bilmen yeterli. Daha sonrasında
aşağıdaki kodu kullanarak rahatlıkla çekebilirsin.
Kod:import: <kütüphane-yolu/adı> (örneğin: org.bukkit.Bukkit) command seviye: trigger: send "%<çekilen-veri>%"
attığım şekilde kodu giren kişiye verecektirMesela veriyi çektim ama sadece bir oyuncuya özel nasıl çekeceğim?
.ardyy (Ardyy)
Mesela veriyi çektim ama sadece bir oyuncuya özel nasıl çekeceğim?
Kodu çektimattığım şekilde kodu giren kişiye verecektir
on place of 57:
set {_adalvl} to placeholder "superior_island_level"
broadcast "%{_adalvl}%"
if {_adalvl} > 1000:
send "Rank atladın!" to player
else:
send "Rank atlayamadın!" to player
SonNefes23
Olmadı.if {_adalvl} > 1000:
Kısmını alttaki gibi dener misiniz ?
if {_adalvl} is greater than 1000:
SonNefes23
Olmadı.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!