command /dogumayarla:
permission: op
trigger:
set {vspawn} to location of player
message "Düştüğünde dogulacak yer kaydedildi!"
stop
on damage:
if y-coordinate of victim is below 0:
cancel event
teleport victim to {vspawn}
send "&4&lUyarı &8» &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim
[CENTER] stop
command /setspawn:
permission: setspawn
trigger:
set {spawn} to player's location
message "&eSpawn ayarlandi."
command /spawn:
trigger:
teleport player to {spawn}
message "&aSpawn &8» &7Başlangıç noktasına ışınlandın!"
on join:
set join message to ""
on first join:
[CENTER] teleport player to {spawn}
iKaanStrafe
Adaların bulunduğu dünyada /gamerule keepinventory true komutunu kullanman eşyaların düşmesini engelleyecektir.+ kullanıcı adadan düşünce ölüyor ve itemleri gidiyor
+ genel serverde biri ölünce spawna yönlendirmeyi nasıl yapabilirim
Callen_
Selam, İsteklerin aşağıdadır;
Oyuncu adadan düştüğü takdirde adaya ışınlanır
SKRIPT ALINTIDIR.
JavaScript:command /dogumayarla: permission: op trigger: set {vspawn} to location of player message "Düştüğünde dogulacak yer kaydedildi!" stop on damage: if y-coordinate of victim is below 0: cancel event teleport victim to {vspawn} send "&4&lUyarı &8» &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim [CENTER] stop
Oyuncu oyuna girdiğinde spawna ışınlanması icin
[/CENTER]
JavaScript:command /setspawn: permission: setspawn trigger: set {spawn} to player's location message "&eSpawn ayarlandi." command /spawn: trigger: teleport player to {spawn} message "&aSpawn &8» &7Başlangıç noktasına ışınlandın!" on join: teleport player to {spawn} set join message to "" on first join: [CENTER] teleport player to {spawn}
Bu Skriptleri kullanabilirsin.
Yardımcı olduysam elmas verm
aBozdaG#0532
Elbette olur. Direk sunucu ayarını değiştiriyorsun kişiye özel değil. Fakat bazı durumlarda kapanabiliyor. O yüzden @DarthStrafe adlı arkadaşın verdiği skripti kullanmanız daha sağlıklı olur.hocam bunu op iken yapsam herkese olur mu ki
Callen_
o sk yi çalıştıramadım bu center kısmında hata veriyor center kısmını sildim o yüzden fakat ölünce yine başka yerde doguyorElbette olur. Direk sunucu ayarını değiştiriyorsun kişiye özel değil. Fakat bazı durumlarda kapanabiliyor. O yüzden @DarthStrafe adlı arkadaşın verdiği skripti kullanmanız daha sağlıklı olur.
aBozdaG#0532
o sk yi çalıştıramadım bu center kısmında hata veriyor center kısmını sildim o yüzden fakat ölünce yine başka yerde doguyor
command /setspawn:
permission: admin.spawn
permission message: §5Riyonka §7» §fBilinmeyen komut.
trigger:
set {spawn} to location of player
send "&5Riyonka &7» &fSpawn ayarlandı."
stop
command /spawn:
trigger:
on join:
on respawn:
on damage:
victim is player
if y-coordinate of victim is below 0:
cancel event
teleport victim to {spawn}
stop
Callen_
Kendine göre ayarlayabilirsin.
Spawn'a gidip /setspawn yazdıktan sonra deneyebilirsin.
Kod:command /setspawn: permission: admin.spawn permission message: §5Riyonka §7» §fBilinmeyen komut. trigger: set {spawn} to location of player send "&5Riyonka &7» &fSpawn ayarlandı." stop command /spawn: trigger: teleport player to {spawn} on join: teleport player to {spawn} on respawn: teleport player to {spawn} on damage: victim is player if y-coordinate of victim is below 0: cancel event teleport victim to {spawn} stop
iKaanStrafe
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!