Çözüldü Superiorskyblock 2 hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

newcube

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
ErenDikyologlu
skyblock.webp

/is veya herhangi bir ada komutu kullandığımızda bu hatayı veriyor baktık dosyalara falan ama bulamadık. Neden olabilir?

Configürasyon dosyasında yazım hatası yapmış gibi gözüküyorsun. Dünya isimlerini kontrol et.

Configürasyon dosyasında yazım hatası yapmış gibi gözüküyorsun. Dünya isimlerini kontrol et.
Pluginin dosyalarını silip tekrar kurduğumda da aynı hatayı alıyorum. Nasıl düzelticem anlamadım :D

Pluginin dosyalarını silip tekrar kurduğumda da aynı hatayı alıyorum. Nasıl düzelticem anlamadım :D
Eklentinin kendi yapılandırmasında bir sorun olabilir, bu durumda yapmanız gereken birkaç şeyden birisi world-name gibi bir kısmı bulup islandworld dünyasını kendinize göre ayarlamak olacaktır.

Not: Eğer çözüme ulaşamazsanız farklı çözüm yolları arayabiliriz.

Eklentinin kendi yapılandırmasında bir sorun olabilir, bu durumda yapmanız gereken birkaç şeyden birisi world-name gibi bir kısmı bulup islandworld dünyasını kendinize göre ayarlamak olacaktır.

Not: Eğer çözüme ulaşamazsanız farklı çözüm yolları arayabiliriz.
Valla reis gittim plugin dosyalarını sildim(jarlar hariç) sunucu dosyalarını sildim en baştan yaptım yine aynı hatayı veriyor.
Bentobox indirdim ama /is yazınca yine aynı hatayı veriyor

Son düzenleme:
Log dosyana yeni baktım neden hem İslandWorld hemde Superiorskyblock2 kullanıyorsun ki? İslandWorld Pluginini sil

Kod:
/mv create islandworld normal
Komutuyla boş bir dünya oluşturup, sunucuyu yeniden başlattıktan sonra tekrardan /is komutunu kullanmayı dener misin? Olmazsa geri dönüş sağlayabilirsin.

Hadii yapmayın ama iki tane skyblock plugini kullanıyor, is komutlarının çakışması çok normal değil mi? @newcube İslandWorld plugini ni silersen sorunun ortadan kalkacak çünkü SuperiorSkyblock2 ile İslandWorld aynı amacı güden farklı pluginler. Sadece SuperiorSkyblock2 pluginini kullanmanı öneririm.

Ne yapacağımı buldum arkadaşlar teşekkürler yinede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl