Çözüldü superior skyblock generator

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
merhaba. superior skyblock ile server kuruyorum. level atladıkça cobblestone generatorden düşecek şeyleri ayarlamak istiyorum ama configdosyasında sadece cobblestone 95 kömür %5 olarak gördüm. level atladıkça bunu lapis vs gibi şeylerle değiştirmeyi nereden yapabilirim

Merhaba! Superior Skyblock eklentisinde, level atladıkça cobblestone generator’dan çıkan itemleri değiştirmek için config dosyasının tek başına yeterli olmaması normal, çünkü bu tür dinamik ayarlar genelde farklı bir config dosyasında veya eklenti içindeki "upgrade" ya da "level" sistemine özel dosyalarda tutulur.

Şöyle yapabilirsin:

1. Eklenti klasörünü detaylı incele: Superior Skyblock’un ana config dosyasının yanında levels.yml, upgrades.yml ya da benzer isimde başka dosyalar olabilir. Burada her level için cobblestone generator çıkış ayarları olabilir.
  2. Generator ya da Level ayarlarını bul: Genelde generatorların çıktısını ayarlamak için ayrı bir dosya kullanılır. Mesela generator_config.yml ya da generator_upgrades.yml gibi.
  3. Dokümantasyona bak: Eğer eklentinin resmi dökümantasyonu varsa, “generator upgrades” ya da “level rewards” gibi başlıkları kontrol etmek faydalı olur.
  4. Komutlarla kontrol: Bazı eklentilerde /sb upgrade generator ya da /sb generator level gibi komutlar var. Bunlar admin paneli gibi çalışıp direkt oyun içinden ayar yapmanı sağlıyor olabilir.
  5. Örnek config yapısı (varsayım):

generators:
cobblestone:
levels:
1:
drops:
cobblestone: 95
coal: 5
2:
drops:
cobblestone: 80
lapis: 10
coal: 10
3:
drops:
cobblestone: 60
lapis: 20
iron: 20

Eğer böyle bir yapı varsa, her level için farklı drop yüzdeleri ayarlanabilir.

Umarım Yardımcı Olabilmişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl