Tamam konuyu daha fazla uzatmayalım konu kilitKonuyu daha fazla uzatmicam zaten insanlar ne demek istediğimi anlamışlardır, oyun oynamana gerek yok.
Tamam konuyu daha fazla uzatmayalım konu kilitKonuyu daha fazla uzatmicam zaten insanlar ne demek istediğimi anlamışlardır, oyun oynamana gerek yok.
Bak, dostum skript'in normalde piyasası olmaz. Kötü niyetli kullanıcı skript'i alır başka yerlerde paylaşır... Bunu herkes biliyor söylemeye çalıştığın şey zaten saçma.Konuyu daha fazla uzatmicam zaten insanlar ne demek istediğimi anlamışlardır, oyun oynamana gerek yok.

Citrus#4361
Dostum sen bu SuperGuilds için kaç satır kod yazıldığını biliyormusun? veya sunucularda ne kadar test yapıldığını onu geçtim yapan kişi bir türk ve emek var. Ayrıca kim demiş skriptin piyasası olmaz diye, kodlamasını bilen en iyi şekilde sunar skripti. Neyse konu daha fazla uzamasın. Bundan sonra bana cevaplanan sorulara cevap vermiyeceğim.Bak, dostum skript'in normalde piyasası olmaz. Kötü niyetli kullanıcı skript'i alır başka yerlerde paylaşır... Bunu herkes biliyor söylemeye çalıştığın şey zaten saçma.
Cevap vermeye zaten hakkın yok. Konuyu kendi anlayacağın taraf çekmende ayrı bir zeki şey tabikii. Arkadaşın kendi discord sunucusndayım. Eğerki başka yerden alıp o adamın yanına gelsem zaten yüzsüzün önünde gideni olurdum. Burda kimseyi, bir şey ile suçlayamazsın. Elinde gram kanıt yok, ezbere konuşan adamlardansın diğerlerinden farkın yok. Klasik hiç bir global forumda olmayan adam bana skript'de kaç kod yazıldı biliyor musun diyor. Bu adam "Türk" arkadaşımız kodlamış ve spigot'a koymuş. Biz zaten satın almazsak o zaman ayıp etmiş oluruz.Dostum sen bu SuperGuilds için kaç satır kod yazıldığını biliyormusun? veya sunucularda ne kadar test yapıldığını onu geçtim yapan kişi bir türk ve emek var. Ayrıca kim demiş skriptin piyasası olmaz diye, kodlamasını bilen en iyi şekilde sunar skripti. Neyse konu daha fazla uzamasın. Bundan sonra bana cevaplanan sorulara cevap vermiyeceğim.
mericbozkurt#2650
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!