Çözüldü Supercensor /sc clear all Permi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemil37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.310
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemil37

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
112
Minecraft
Ceko37

Discord:

Ceko37#9713

Merhaba
SuperCensor adlı pluginde bulduğum tüm permleri denedim fakat yinede Rehber Grubunda /sc clear all yazamıyorum ama /sc clear own yazabiliyorum
supercensor.admin Permini Denedim Ama Bu seferde Rehber SuperCensor Pluginine Reload Falan Atabiliyor Sadece /sc clear all yetkisini Nasıl Verebilirim ?

aradiginz perm bu galiba
supercensor.clearchat.clearall

Malesef Olmuyor Acaba Plugin Versiyonuyla alakalı olabilirmi Benimki 2.8'de
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yokmu Bilen Birisi ?

Son düzenleme:
V2.8 sürümünde /sc clear all için perm mevcut değil , supercensor.admin vermeniz gerekiyor bunu eklersenizde tüm komutları kullanabilir oluyor.
Eğer eklentinizi v3 ve üstü sürümlere güncellerseniz supercensor.clearchat.clearall permi işinize yarayacaktır.

Supercensor 3.3.1 sürümünü indirdim Bu seferde /sc clear all diyince kendi sohbetimi temizliyemiyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yani Eski Sürümde /sc clear all yazınca benim sohbetimide temizliyordu şimdi temizlemiyor

Son düzenleme:
SuperCensor 3.0 sürümünü denediniz mi ?

Pluginin orjinal sayfasında perm'leri genellikle bulunuyor.Ordan bakabilirsiniz.Başarılar..

Konu sahibi 12 saat veya daha fazla bir süre konuya cevap vermediğinden dolayı konu çözüldü olarak işaretlenmiştir.

Eğer sorununuz devam ediyorsa bu konu üzerinden destek almaya devam edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl