Tanıtım SuperBans - Hepsi bir arada yönetim skripti!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FreadFries
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 301
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FreadFries

Tasarımcı (Yankılı)
Yazar Şefi
MinePass
Elmaslar
221
Minecraft
Furkan0936

Discord:

freadfries

Selamlar, ben forum editörü Furkan; ve bu konu SuperBans isimli skripte adanmıştır. Bu konu bu skripti nasıl kuracağınızı, özellikleri, ve birkaç şeyden daha bahsedeceğim. Öyleyse neden duruyoruz? Direkt tanıtıma geçelim.

Skripti yaptığı için KroterPvP'ye teşekkürler. Spigot sayfasına
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gidebilirsiniz.

Kurulum
Öncelikle Skript eklentisini
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirmeniz, daha sonra ise eklentinin .jar dosyasını sunucunuzun \plugins yoluna taşımanız gereklidir. Bu işlemlerin ardından sunucunuz kapalı ise açmanız durumunda, açık ise tekrar başlatmanız durumunda Skript yüklenecektir. Skript yüklendikten sonra \plugins\Skript\scripts klasörüne
indirdiğiniz SuperBans skriptini yerleştirip sunucunuzda "/sk reload scripts" komutu ile skriptlerinizi tekrar yüklediğinizde skript hazır hale gelmiş olacaktır.

Özellikler
SuperBans skripti, ilk olarak komutların kolayca erişebilir olması için bir yetkinin arkasına yerleştirilmiş bir yardım menüsü sunar. Bunun yanında /punish [oyuncu adı] komutu ile bir menü sayesinde oyuncuyu ister susturabilir, ister yasaklayabilir, ister atabilir, isterseniz de uyarabilirsiniz. /check [oyuncu adı] komutu ise bir oyuncunun ceza durumunu görüntülemek için birebir. Komutu yazdığınız zaman kayıt tarihi, uuid, susturma sebebi gibi değerler görüntülenebiliyor. Skript aynı zamanda anti-küfür özelliği ile oyuncuların sohbette küfür veya kayıtlı herhangi bir kelimeyi içeren bir mesaj yazmaları anında engellenmelerini sağlıyor. Bu küfürler tabi ki konfigüre edilebiliyor.

Bunların dışında /freeze ile oyuncuları dondurabiliyorsunuz, /notify ile bildirimleri kontrol edebiliyorsunuz ve diğer tüm temel ceza fonksiyonlarını çalıştırabiliyorsunuz.

Konunun Sonu
Konunun sonuna geldik, artık eklentiler yerine Skript kullanmak istiyor iseniz ve yönetim için bir skripte sahip değilseniz bu konu ile aydınlanmış oldunuz. İyi günler ve iyi oyunlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl