Çözüldü Sunucuyu yükünü azaltma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rikolatte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 569
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rikolatte

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
7
Arkadaşlar serverim için daha iyi olacağını düşünerek paperspigota geçtim bir kaç ayarlar yapmam lazımda serverda biraz lag ve ping oluyor paper.yml, spigot.yml, bukkit.yml var ben hangi birisininden ayarlıcam
bana hangi ayarları yapayım serverin rhatlaması için lagg clear pluginini sileceğim onu nerden ayarlıcam paper.yml den ve bir çok ayarları da söylermisiniz yada bir yazı varsa onuda atabilirsiniz yeterki server biraz rahatlasın

Son düzenleme:
Arkadaşlar serverim için daha iyi olacağını düşünerek paperspigota geçtim bir kaç ayarlar yapmam lazımda serverda biraz lag ve ping oluyor paper.yml, spigot.yml, bukkit.yml var ben hangi birisininden ayarlıcam
bana hangi ayarları yapayım serverin rhatlaması için lagg clear pluginini sileceğim onu nerden ayarlıcam paper.yml den ve bir çok ayarları da söylermisiniz yada bir yazı varsa onuda atabilirsiniz yeterki server biraz rahatlasın
paper yerine purpurmc tavsiye ederim ekstra olarak sunucu biraz fazla oyuncu varken timings alıp sunucuyu optimize etmenizi öneririm lag sorununuz geçicektir ping sanmıyorum makine ile ilgili.

Clerlagg özelliğini nasıl açacağım düzenleyeceğim ordakileri yaptım ingilizce az bişey anlıyabiliyorum bazı şeyleri ama clear lagg ı bulamadım ben :)
clearlagg ı nasıl açacağım derken clear lagg bir plugin isterseniz verimli bir configde ona atabilirim

clearlagg ı nasıl açacağım derken clear lagg bir plugin isterseniz verimli bir configde ona atabilirim
clear lagg yani paper.yml nin içinde kendi kendine silen bir ayar var onu diyorum bukkit.yml spigot.yml dede olabilir tam bilmiyorum, plugin olanı değil =)

clear lagg yani paper.yml nin içinde kendi kendine silen bir ayar var onu diyorum bukkit.yml spigot.yml dede olabilir tam bilmiyorum, plugin olanı değil =)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
config çok detaylı bir config bunun içinde var olabilir öyle bir ayar hatırlamadığım için config önerdim yoksa yardımcı olmaya çalışırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl