Çözüldü Sunucuyu Nasıl 1.8/1.9/1.10/1.11 Yaparız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mr_BlackEye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük sunucular genellikle .jar ı 1.8 - 1.11.2 editletiyor ama bu paralı sen sunucuna 1.8.8 Spigot ve ViaVersion eklentisini yükle 1.8 - 1.11.2 her oyuncu girebilir.

Dostum viaversionl ayaprasın ama taban pluginleri 1.8 olmalı (yada viaversionu kurcagın spigotsurmununu kadar)

Kardesim Sen Iyimisin ? 1.8 kullanmak var 1.7/1.8 Kullanmak Var

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@KansızKurt un dediği yanlış olabilir ama saygı başta gelir dostum. Belki doğruyu biliyorsun ama biraz daha iyi niyetli bir şekilde uyarırsan kesinlikle anlıyacağına eminim.

@KansızKurt un dediği yanlış olabilir ama saygı başta gelir dostum. Belki doğruyu biliyorsun ama biraz daha iyi niyetli bir şekilde uyarırsan kesinlikle anlıyacağına eminim.
Dostum Bildigim Bişi Oldugu Halde Anlayis Gostermeden Israrci Davranan O Degilmi Zaten Tutamadim Kendimi Haklisiniz.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar konuyu çok uzatmaya gerek yok. KanısızKurt'un dediği doğrudur. Sadece 1.8.8 olarak kurunuz ve ViaVersion eklentisini sunucuya atınız. Eklentilerinizin sürümü farketmez. Hangisi sunucuyla uyumluysa o sürümü kullanabilirsiniz. Ayrıca ViaVersion eklentileri etkilemez. Sadece sunucuya 1.8 ve üstü sürümlerde giriş yapma olanağı sağlar. Ek olarak sunucunun alt yapısı 1.8 olacağı için 1.9 ve üst sürümlerde gelen özellikler sunucuya eklenmez.

Kullandığın Plugin Paketini 1.8 1.9 1.10 Göre Ayarlıyabilirsin Ondan Sonra WaterFall veya BungeeCord Kurabilirsin. !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl