edoux.
Sherlock#5773
XBrexorX#2521
Hocam anladığım kadarıyla 1.16.5 sunucuya viaversion ve viabackwards yüklü ve 1.16.4 sürümüyle girmeye çalışıyorsunuz örnek vermek gerekirse sanırım. Viaversion config atar mısınız?nasıl yapabilirim peki
Forphy_#1881
Alt sürümlere açılabiliyor. Sadece yeni blok ve eşyaları farklı texture ile görebiliyor. Ama Craft konusunda sorun yaşatmasıda yeni gelen özellikleri göremez. Onun dışında viaversion configde "block-versions: []" kısmı var onu ayarlarsa istediği sürümler dışındakileri engelleyebilir.muhtemelen sunucunuz atıyorum 1.19.3 e bağlıysa alt sürümlerine açamazsınız fakat üstlere açabilirsiniz diye biliyorum çünkü o sunucudaki madenler şunlar bunlar oyunu bozar alt sürümle açarsanız
Forphy_#1881
anladımAlt sürümlere açılabiliyor. Sadece yeni blok ve eşyaları farklı texture ile görebiliyor. Ama Craft konusunda sorun yaşatmasıda yeni gelen özellikleri göremez. Onun dışında viaversion configde "block-versions: []" kısmı var onu ayarlarsa istediği sürümler dışındakileri engelleyebilir.
whiskeytr
Viaversionun hangi sürümlere açılacağını seçebileceğiniz ve o sürümler için hangi eklentinin (Viabackwards gibi) gerekli olduğunu ilettiği bir websitesi bulunmakta. Site;Merhaba 1.16.5 sunucu var ama 1.16 nın tüm sürümlerine açmak istiyorum viaversion yükledim ancak viaversion sadece üst sürümlere yükseltiyor. ViaBackWards var o da 1.8 sürümüne kadar açıyor.
Yani benim istediğim tüm 1.16 sürümleri ile sunucunun açılması
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!