Çözüldü Sunucuyu açıyorum ama görünmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teomxn

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
TeomanReis

Discord:

Teomxn#8287

Merhaba, minecraft'ta bungeecord sunucum var ve bugun yeni bir sunucu daha açmak istedim fakat /server sunucuadı yazınca The specified server does not exist. alım fakat sunucu arkada açık yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba, minecraft'ta bungeecord sunucum var ve bugun yeni bir sunucu daha açmak istedim fakat /server sunucuadı yazınca The specified server does not exist. alım fakat sunucu arkada açık yardım ederseniz sevinirim.
/server sunucu açmak için öncelikle mycommandda /serveri kaydetmeniz lazım yaptınızmı?

Her hangi bir bağlanılabilir sunucu bulunamadı diyor ayarları doğru yaptığınızdan emin olun ayrıca bazen arkada açık kalabiliyor ve siz görmüyorsunuz o yüzden vds'yi yeniden başlatın.

Bungeecord "config.yml" dosyanızı doğru yapılandırdığınızdan emin olun. Eğer yapılandırmaları yaptıysanız kaydedip sunucuya attığınızdan emin olun. Sunucuya attıktan sonra /greload(önermiyorum) ve ya sunucuyu kapatıp açarak yapılandırmaların geldiğinden emin olabilirsiniz.
Örnek olarak config.yml böyle ise /server lobby yazdığınızda "lobby" adlı sunucuya bağlanacaktır.​
Kod:
lobby:
  address: localhost:25565
  restricted: false
  motd: '&1Just another BungeeCord - Forced Host'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl