Çözüldü sunucuyu açamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ellegans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 595
  • Etiketler Etiketler
    yardim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ellegans

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
50
Minecraft
Ellegans

Discord:

ellegans.

merhaba benim elimde bir tane towny paketi var açmayı çalıştığımda sunucu kendiliğinden closing server diyor ve restart atıyor ve bu döngü gibi gidiyor nasıl çözebilirim

merhaba benim elimde bir tane towny paketi var açmayı çalıştığımda sunucu kendiliğinden closing server diyor ve restart atıyor ve bu döngü gibi gidiyor nasıl çözebilirim
Buraya log dosyanı atabilir misin?

Sanırım log dosyan yüklenmemiş log atabilirmisin crash vesaire varsa bakalım.

Ekli dosyalar

Sunucu baslat.bat yada start.bat dosyasının içini bir atarmısnız Flushing Chunk IO genelde otomatik olarak bunun yapıldığını söyler .bat dosyasında hazır paket kullanılıyorsa bir ayar tanımlanmış olabilir,ek olark java sürümünüz vesaire güncel değil mi,

@Echo OFF
title - SUNUCU KONTROL PANELI
echo.________________________________________________________________________________
echo.
echo.
echo.
echo. Towny (1.16.5) PLUGIN PAKETI
echo. ____________________________________
echo.
echo. SUNUCU ACILIYOR, LUTFEN BEKLEYINIZ
echo.
echo.
echo.
echo.________________________________________________________________________________
echo.
:baslangic
"C:\Program Files\Eclipse Foundation\jdk-16.0.2.7-hotspot\bin\java.exe" -Xms128M -Xmx2G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-Daikars.new.flags=true -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.region=EN -jar purpur.jar nogui -nojline
echo CTRL+C BAS VE SUNUCUYU KAPAT!
timeout 3
echo (%time%) YENIDEN BASLATILIYOR!
goto baslangic

evet java sürümümde güncel

Görev yöneticisinden java ile alakalı herşeyi kapatıp tekrar batı açarmısın ek olarak port ayarlarını yaptın mı büyük ihtimal port sıkıntısı var birden fazla sunucu mu açık vdsde

Görev yöneticisinden java ile alakalı herşeyi kapatıp tekrar batı açarmısın ek olarak port ayarlarını yaptın mı büyük ihtimal port sıkıntısı var birden fazla sunucu mu açık vdsde
portları tam olarak yapamadım nasıl yapıldığını çok bilmiyorum

Server.properties dosyasında server-ip= kısmında bir ip yazılıysa ipyi silermisin silip ek olarak rcon.port=25565 değerinde dimi bir kontrol edermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl