TexturePack'i Denedinizmi? Çalışıyormu?, Çalışıyorsa Mediafire ve benzeri sitelere atıp deneyin (Zip Olarak).Sunucuya TexturePack yüklemek istiyorum. server.properties kısmına linki yapıştırıyorum olmuyor. ResourcePackDownloader isimli eklentiyi kurdum gene olmadı. Sunucuya girince texture pack yüklüyor fakat eşyaların görünümü değişmiyor. Sorun nerede olabilir?
zip olarak yükledim çalıştı fakat sadece bende gözüküyor. Diğer arkadaşım girince görünmüyorTexturePack'i Denedinizmi? Çalışıyormu?, Çalışıyorsa Mediafire ve benzeri sitelere atıp deneyin (Zip Olarak).
PerTexturePack'ı denedim çalışmadı. server.properties'e texturepack'ın linkini koyuyorum sadece bende görünüyor.Sunucunuz Bungee İse Bu Plugini Öneririm. -=)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucunuz Spigot İse Bu Plugini Öneririm. -=)(Ücretli Plugin) -=)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.(Ücretsiz Plugin)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kurulumları Oldukça Basittir.
LatesLog'unuzu AtarmısınızPerTexturePack'ı denedim çalışmadı. server.properties'e texturepack'ın linkini koyuyorum sadece bende görünüyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!