Black_-OPS
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 64
- Minecraft
- BlackOPS__
Discord:
BlackOPS#5407
BlackOPS#5407
BlackOPS#5407
Forumlarda ve spigot gibi yabancı kaynaklarda baya bir araştırma yaptım eklentisiz yapılıyor. server.properties içinde resource-pack= karşısına indirme linkini koyarak yapıyorlar ama yukardada belirttiğim gibi link bozuluyorDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bunlardan bir tanesini kullanabilirsin ben bunları örnek olarak gönderdim ama bir dene texture pack yükleyecekseniz bunu zorlayın texture pack olmadan oyuna girmelerini engelleyin "eğer o kadar gerekliyse" bu eklentiler gayet işe görür ilk başta ki tam aradığınız şey sanırım kolay gelsin.
Evet eklentisiz yapılıyor şu tutorial'a bakın isterseniz.Forumlarda ve spigot gibi yabancı kaynaklarda baya bir araştırma yaptım eklentisiz yapılıyor. server.properties içinde resource-pack= karşısına indirme linkini koyarak yapıyorlar ama yukardada belirttiğim gibi link bozuluyor
BlackOPS#5407
Konuyu 3 hafta oluyor neredeyse, Sorunum çözüldü teşekkür ederim yinede :melek:Merhabalar https'yi Silip Direk Link'i Ekleyip Dener misiniz ? Örnekyerine mc-tr.comDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ben Teşekkür Ederim. Sorununuzun Çözüldüğünü Bilmiyordum Kusura Bakmayın.Konuyu 3 hafta oluyor neredeyse, Sorunum çözüldü teşekkür ederim yinede :melek:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!