Çözüldü SUNUCUYA SIRA İLE GİRİŞ PLUGİNİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MccM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.713
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MccM

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
EasyBoy00
Merhabalar ilk öncelikle Ben aşağıdaki örnekteki gibi bir plugin istiyorum ama ne yapsamda bulamadım bana yardımcı olur musunuz ? bu arada resim 2b2t den alıntı :)

fosition-in-queue-1466-fosition-in-queue-1463-fosition-in-51066077.png

Bende pek bir sonuç bulamadım açıkcası özel tasarlanmış bir plugin olabilir.​

Tren yapın tek sıra hallinde giriyoruz.

Ne yazikki aternosta arama yaptım ve plugin çıkmadı skript ile olabiliyorsa adımlar ile atabilirseniz çok mutlu olurum ve ya başka bişey :)
Atenos sunucu açmaya uğraşma zaman kaybı 5 gün öyle kalıcak kapatıcaksın sıra bekliceksin.

Atenos sunucu açmaya uğraşma zaman kaybı 5 gün öyle kalıcak kapatıcaksın sıra bekliceksin.
aynen öyle aternos hiç uğraşmayın bence bende eskiden uğraşıyordum bütçe olmadığı için şimdi azureden deniyorum azurede biraz ping sorunu var ama idare eder aternos çöp ama

merak etmeyin şu sıra beklem muhabbetini vpn ile çözdüm benşmde bildigim tek burası var bana yardımcı olurmusunuz plugşin bakımından

aynen öyle aternos hiç uğraşmayın bence bende eskiden uğraşıyordum bütçe olmadığı için şimdi azureden deniyorum azurede biraz ping sorunu var ama idare eder aternos çöp ama
2side birbirinden kötü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl