Logu nereye yükleyeyim hocamSunucu eklenli listesini ve latest dosyasını paylaşır mısınız temiz bir latest olursa iyi olur.
Sunucu eklenli listesini ve latest dosyasını paylaşır mısınız temiz bir latest olursa iyi olur.
miosett
Hastebine yükleyebilirsinizLogu nereye yükleyeyim hocam
Her dünyada oluyor yani çözemedim.Aldığınız hata sabit bir dünyada mı oluyor yoksa diğer dünyalarda oluyor mu ?
miosett
Oyuncu bunu yaşarken konsola hata düşüyor mu?Her dünyada oluyor yani çözemedim.
hexide2002
Yok hocam sunucu sadece 1.16.5 arclight. Modlu sunucuhocam eğer sunucunuzda viaversion ve viabackwards gibi 1.9-1.21 arası girmeyi sağlayan bir eklenti varsa ve oyuncu düşük sürüm ile giriyorsa 256 yüksekliğinin üzerinde blokları göremiyor boşluk olarak görüyor. Eklenti listenizde yok ancak böyle bir problem olabilir diye düşünüyorum.
Hiçbir log düşmüyor. yani skriptle çözüyoruz ama net çözüm olmuyor. itemsadder yüklü. Sunucuyu girdiğimiz gibi chunk görünüyor. ama sonra itemsadder pack yükleme yaptıktan sonra üstüne olduğumuz 1 chunk gibi büyük bir alan yok oluyor.Oyuncu bunu yaşarken konsola hata düşüyor mu?
miosett
Belki world dosyaları bozulmuştur tüm eklentileir çıkararak bir dener misiniz düzelecek mi?Hiçbir log düşmüyor. yani skriptle çözüyoruz ama net çözüm olmuyor. itemsadder yüklü. Sunucuyu girdiğimiz gibi chunk görünüyor. ama sonra itemsadder pack yükleme yaptıktan sonra üstüne olduğumuz 1 chunk gibi büyük bir alan yok oluyor.
Bu arkadaşın dediği doğru bende aynısını söyleyecektim.hocam eğer sunucunuzda viaversion ve viabackwards gibi 1.9-1.21 arası girmeyi sağlayan bir eklenti varsa ve oyuncu düşük sürüm ile giriyorsa 256 yüksekliğinin üzerinde blokları göremiyor boşluk olarak görüyor. Eklenti listenizde yok ancak böyle bir problem olabilir diye düşünüyorum.
miosett
Herkes uyumlu sürümle giriyorsa sorun çıkaracağını sanmamBu arkadaşın dediği doğru bende aynısını söyleyecektim.
Ama bu sorunun yaşanması için illa via eklentilerini kullanmanıza gerek yok haritanın yüksekliği önemli.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!