Çözüldü Sunucuya ilk girdiğimizde spawnda, sonradan girdiğimizde kaldığımız yerden doğma.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AsinPW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.884
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

Başlıktada belirttiğim gibi, oyuncu sunucuya ilk defa giriyorsa /spawnbelirle yazdığım yerde doğacak, sonradan girdiğinde ise kaldığı/oyunu bıraktığı yerden devam edecek.
Yapabilecek bir arkadaş varsa şimdiden teşekkürler :)

Sürüm: 1.8

AuthMe veya herhangi bir diğer eklentinin oyuncuyu teleport etmediğini var sayarsak aşağıdaki skript ilk girişte spawna atma görevini yapacaktır, konuda da belirttiğiniz üzere spawnı /spawnbelirle yazarak belirleyebilirsiniz.

Kod:
command /spawnbelirle:
 trigger:
  set {spawn} to location of player

on first join:
 teleport player to {spawn}

AuthMe veya herhangi bir diğer eklentinin oyuncuyu teleport etmediğini var sayarsak aşağıdaki skript ilk girişte spawna atma görevini yapacaktır, konuda da belirttiğiniz üzere spawnı /spawnbelirle yazarak belirleyebilirsiniz.

Kod:
command /spawnbelirle:
trigger:

on first join:
Yeni ekip çalışıyor.

Son düzenleme:
newler çalısıyor

New değilim 2016 kayıtlıyım fakat fazla aktif olmuyordum, deneme destek konusunda ise evet yeni oldum, teşekkür ederim, konuda belirttiği üzere çok basit bir Skript, uzun süredir Java ile uğraşsam da Skript'i de unutmuş değilim, konu Skript kategorisinde olduğu için ve arkadaş da konuda zaten /spawnbelirle komutu içeren basit bir Skript isteği istediği için ufak bir kod yazıp gönderdim.

Kod:
command /spawnbelirle:
trigger:

on first join:
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl