Klaus Mikaelson#3333
işinizi görebilirim sanırımDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.config ayarlıyabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirme linkini atarmısınız
Anladığım kadarıylaolayından bahsediyorsunuz. Mod Checker, hileleri %100 engellemese bile büyük bir oranda engellemektedir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Klaus Mikaelson#3333
Benim üstte yazdığım bu kısmına tıklıyarak indirebilirsin veya YigitReisOfficial in ModChecker yazdığı yere tıklıyarak gidebilirsin.indirme linkini atarmısınız
Mod Checker yazan mavi yere tıkla o bir link.
tamam indirdim hazır configini atarmısın hilelerin yazıldığıMod Checker yazan mavi yere tıkla o bir link.
Abdullah T.#0001
ModChecker config ayarlamak biraz üşendiricidir. Kendiniz arayabilirsiniz internet ortamında config dosyası araştırdım fakat bulamadım.tamam indirdim hazır configini atarmısın hilelerin yazıldığı
biryerde görmüştüm aslındaModChecker config ayarlamak biraz üşendiricidir. Kendiniz arayabilirsiniz internet ortamında config dosyası araştırdım fakat bulamadım.
Abdullah T.#0001
Biraz araştırma yaptım fakat; bulamadım takımlardan/satıcılardan özel config alabilirsin.biryerde görmüştüm aslında
punishment: kick <player> &4» bla bla
blacklist:
# Some cheats that creates config files in ".minecraft"
- 'Crest1.7/Options.json'
- 'Crest1.6/Options.json'
- 'Jigsaw/Options.json'
- 'Jigsaw 1.12/settings.json'
- 'LiquidBounce-1.8/modules.json'
- 'Wolfram/windowData.wolfram'
- 'Akrien/modules.txt'
- 'Snow/Modules/Fly.json'
- 'Metro/settings.properties'
- 'wurst/options.json'
- 'Dumbo/modsettings.json'
- 'huzuni/settings.json'
- 'Virtue/settings.json'
# Jar files in ".minecraft/versions"
- 'versions/Crest1.7/Crest1.7.jar'
- 'versions/Crest1.6/Crest1.6.jar'
- 'versions/Jigsaw 1.12.2/Jigsaw 1.12.2.jar'
- 'versions/LiquidBounce1.8/LiquidBounce1.8.jar'
- 'versions/Wolfram/Wolfram.jar'
- 'versions/Akrien/Akrien.jar'
- 'versions/Snow/Snow.jar'
- 'versions/Metro6.0/Metro6.0.jar'
- 'versions/Wurst/Wurst.jar'
- 'versions/Wurst MC 1.8 OF/Wurst MC 1.8 OF.jar'
- 'Dumbo/Dumbo.jar'
- 'huzuni/huzuni.jar'
- 'Virtue/virtue.jar'
config_version: 1
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!