Bulundu Sunucuya girince flyın otomatik kapanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lopew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 568
  • Etiketler Etiketler
    fly kapatma
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

Lopew

Ziyaretçi
Sunucumda Fly'la çıkış yaptıklarında ve daha sonrasında tekrar girdiklerinde Fly açık bir biçimde doğuyorlar ve bu kişiler otomatik spawna ışınlandığı için fly açık bir şekilde spawnda gezebiliyorlar.AdaFly kullanıyorum ve dediğim gibi spawnda kullanılabilir.Kısaca istediğim skriptten bahsedersem.Bir kimse oyuna girdiğinde o kimse için /fly %player% off komutunun kullanılmasını yani fly modunda ise kapatılmasını istiyorum.

Şu anlık çalışıyor gibi gözüküyor :) , 1-2 Gün deneyimleyip sonucu bildiriceğim.
1 2 gün neyi deniyorsunuz onu anlamadım girip çıksanız görüceksiniz çalışıp çalışmadığını

BentoBox Skyblock varsa her şey olabilir reis, Flyın permi yok elimle kendim ekledim, değişik şeyler olabilir mesela fly açıldı diyor ama kapanıyor :D
bentoboxun alakasını anlayamadım girdiği gibi kapatıyor flyını perm vs kontrol etmeden 2 gün sanırım tek tek hecelerine bakacaksınız

GoyGoy yapma yeri olarak kullanmayın lütfen ticketi arayan kolayca sorununu bulsun.
sizde lütfen kod 1000 satırlıkmış gibi davranmayın ticketı bulan kişide sonra bug mu var diye kendine sormasın : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl