Çözüldü Sunucuya girince çıkan mesaj.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shirayuki

Zümrütü boş ver, elmas var mı?
Elmaslar
100
Minecraft
sfinctah

Discord:

sitozin

Merhabalar daha önce başıma hiç böyle bir olay gelmemişti, bütün pluginlere bakmama rağmen oluşturduğum skriptlere bakmama rağmen bulamadım. Sunucuya giriş yaptıktan 1 saniye sonra chate bu mesaj geliyor ama değiştirmek istiyorum fakat yerini bulamıyorum.

1706909581397.png

essentialstamı ne welcome.txt yada motd.txt gibi bişey olması lazım ona bak
authme de de gene böyle bişey var ona da bak

Bazı kısımlar alıntı sanırım bu kısım o kısma denk geldi.
pluginlerin hepsi spigot vb yerlerde varmı diye araştır çünkü config dosyası olmadan bir plugin de kodlayabiliyor paket hazırlayanlar ve mesajı pluginin içinden yürütüyorlar o yüzden değiştirme imkanın olmuyor. bütün pluginleri spigot/polymart gibi sitelerden araştır bu sitelerde olmayan pluginleri tek tek sil
benim sunucumda da kendime yaptığım pluginler var config dosyaları vs yok ama oyuncu sunucuya girince mesaj falan gönderiyor senin pakette de böyle bir plugin olabilir

hatta daha kısa bir yöntem olarak şunu deneyebilirsin sunucudaki plugin jarlarının yarısını kes ve başka bir yere koy serveri tekrar çalıştır eğer mesaj çıkmazsa demek o kesip koyduğun pluginlerden birisi o mesajı yolluyordur. o zaman bu sefer sunucudaki pluginleri tekrar yedekle ve o ayırdığın pluginleri servere kur bu sefer gene onların yarısını başka yere böl böyle hızlıca bulabilirsin
mesela 80 plugin varsa
40ını ayır svyi başlat mesaj gene çıkıyorsa
o 40ın 20sini ayır gene başlat
gene çıkıyorsa 10unu ayır
gene çıkıyorsa 5ini ayır
sonra 2 yada 3 ünü ayır
böylece hızlı bir şekilde bulabilirsin 4-5 denemeyle hangi plugin olduğunu

Essentials/motd.txt Kontrol et
Skript/scripts kısmındaki skripleri kontrol et içinde olabilir.
Message isimli veya sonunda veya başında message isimli bir plugin varsa içine bak

bunlarda olmassa discord dan bana ulaş.

Ehtiyar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl