B
BurakTR2500
Ziyaretçi
! metemoii#9257
on join:
set {%player%.first} to true
wait 3 seconds
delete {%player%.first}
on any move:
if {%player%.first} is true:
cancel event
on join:
set {_test} to player's location
wait a tick
loop 5 times:
teleport player to {_test}
wait 10 tick
gereksiz kontrol olur ve daha çok kontrolden daha laglı olurKod:on join: set {%player%.first} to true wait 3 seconds delete {%player%.first} on any move: if {%player%.first} is true: cancel event
! metemoii#9257
=) kısa bir skript bundan lag olucağını sanmıyorum.denermisin ?Kod:on join: set {_test} to player's location wait a tick loop 5 times: teleport player to {_test} wait 10 tick
gereksiz kontrol olur ve daha çok kontrolden daha laglı olur
satır sayısıyla tam olarak laglı olup olmayacağı belirlenemez(örnek sizin skriptiniz veya every seconds ile tüm oyuncuları looplayıp kontrol etmek)=) kısa bir skript bundan lag olucağını sanmıyorum.
! metemoii#9257
bunda haklı olabilirisin :)satır sayısıyla tam olarak laglı olup olmayacağı belirlenemez(örnek sizin skriptiniz veya every seconds ile tüm oyuncuları looplayıp kontrol etmek)
on any move 5 10 oyuncuda çok fazla kontrol yapacağından ve de gereksiz kontrol yapacağından çok daha sağlıksız olacaktır
! metemoii#9257
Burası MC-TR anında destek veriyorlar : DOha ne hızlı destek gelmiş bekelyin birazdan deniyeceğim.
denediğimde çalışıyordu skript sürümünüz kaç acaba ?İkiside çalışmıyor hareket edebiliyorum yani olduğum yerde kalmıyorum
Bide /warp spawn gibi bir yere göndermesiyle alakalı birşey yapabilirmisiniz 3 saniye sonra donması bittikten sonra warp spawn'a göndermesi için
on join:
set {_test} to player's location
set yaw of {_test} to 0
set pitch of {_test} to 0
wait a tick
loop 5 times:
teleport player to {_test}
wait 10 tick
execute player command "warp spawn"
Skriptin sürümü 1.8.8denediğimde çalışıyordu skript sürümünüz kaç acaba ?
sunucu sürümü değil skript sürümü (/ver skript)Skriptin sürümü 1.8.8
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!