Teraaofficiql
plugin paketi kullanman yerine sıfırdan yapmanı öneririm. ama ille de bunu kullanmak istiyorsan önce hatalı pluginleri doğru sürümünü indirerek başla veya onları sil. hata devam ediyorsa veya başka bir hata veriyorsa buraya at
Hocam faction plugin paketini bu forumdan indirdim apiateam plugin paketiplugin paketi kullanman yerine sıfırdan yapmanı öneririm. ama ille de bunu kullanmak istiyorsan önce hatalı pluginleri doğru sürümünü indirerek başla veya onları sil. hata devam ediyorsa veya başka bir hata veriyorsa buraya at
Teraaofficiql
sorun da orda zaten. MC-TR'de paylaşılan paketler artık fosilleşti. güncelleme almıyorlar.Hocam faction plugin paketini bu forumdan indirdim apiateam plugin paketi
:Dsorun da orda zaten. MC-TR'de paylaşılan paketler artık fosilleşti. güncelleme almıyorlar.
Teraaofficiql
evet değil, 2021den yana güncellenmeyen pluginler ve eski sürümlerine desteği sonlandırılan pluginler var. Eğer yeterince güncelse, böyle bir hata vermemeliydi. Forumdaki çoğu pakette aynı hata var:D
paket 2021 yapım güncel değilmi ya
Hocam bütün pluginleri çıkarttım başlattım swyi girildi ondan sonra swyi kapattım pluginleri yükledim sorun çözüldüevet değil, 2021den yana güncellenmeyen pluginler ve eski sürümlerine desteği sonlandırılan pluginler var. Eğer yeterince güncelse, böyle bir hata vermemeliydi. Forumdaki çoğu pakette aynı hata var
Teraaofficiql
Tam olarak bahsettiğim sorun, güncel olmama sorunu. Kendi kendine çözebilmen güzel :) iyi forumlarHocam bütün pluginleri çıkarttım başlattım swyi girildi ondan sonra swyi kapattım pluginleri yükledim sorun çözüldü
golllge35
xmysterio_.
hocam şüphe duyduğunuz pluginleri toplu bir şekilde çıkarın hala girilmiyorsa birazdaha plugin çıkartın ondan sonra girerse teker teker pluginleri atın eğer plugini atınca sunucuya girilmiyorsa o plugin sıkıntılıdır.aynı sorun bazı paketlerde benimde karşıma çıkıyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!