Bulundu Sunucuya girdikten belirli bir zaman sonra mesaj gönderebilsinler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mandaren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 680
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mandaren

Yurtta sulh, cihanda sulh.
Premium
Elmaslar
42
Minecraft
benmandaren

Discord:

mandaren

Selamlar, sunucuya giren arkadaşların direk mesaj göndermesini istemiyorum ayarlanabilir şekilde atıyorum 15 dakika sonra mesaj yazabilsin tarzında bir skript istiyorum arkadaşlar.

Belirlenen zaman geçmeden yazmaya çalışırsa Sunucumuzda yenisin ** dakika sonra konuşabilirsin tarzında mesaj göndersin istiyorum mümkün müdür?

Selamlar, sunucuya giren arkadaşların direk mesaj göndermesini istemiyorum ayarlanabilir şekilde atıyorum 15 dakika sonra mesaj yazabilsin tarzında bir skript istiyorum arkadaşlar.

Belirlenen zaman geçmeden yazmaya çalışırsa Sunucumuzda yenisin ** dakika sonra konuşabilirsin tarzında mesaj göndersin istiyorum mümkün müdür?
Sanırsam chatmanager plugininde bununla alakalı bir kısım vardı.

JavaScript:
first join:
    set player's metadata "SOHBET" to 0
    wait 15 minutes
    delete player's metadata "SOHBET"
chat:
    player's metadata "SOHBET" = 0
    cancel event
    send "&7Sunucuda yeni olduğun için sohbet edemezsin. Toplamda on beş dakika beklemelisin."

JavaScript:
first join:
    set player's metadata "SOHBET" to 0
    wait 15 minutes
    delete player's metadata "SOHBET"
chat:
    player's metadata "SOHBET" = 0
    cancel event
    send "&7Sunucuda yeni olduğun için sohbet edemezsin. Toplamda on beş dakika beklemelisin."
Teşekkürler, bunun dediğim gibi yazmaya çalıştığında şu kadar dakika sonra sohbet edebilirsin gibi bir şey yazma şansı var mıdır?

belki daha iyi bi çözümü vardır
JavaScript:
on first join:
    set {dakika::%player%} to 15
    set {saniye::%player%} to 1

on chat:
    cancel event if {dakika::%player%} and {saniye::%player%} are set
    send "&fSunucumuzda yenisin, &e%{dakika::%player%}% dakika %{saniye::%player%}% saniye &fsonra konuşabilirsin." if {dakika::%player%} and {saniye::%player%} are set

every second:
    loop all players:
        if {dakika::%loop-player%} and {saniye::%loop-player%} are set:
            subtract 1 from {saniye::%loop-player%} if {saniye::%loop-player%} > -1
            subtract 1 from {dakika::%loop-player%} if {saniye::%loop-player%} = -1
            add 60 to {saniye::%loop-player%} if {saniye::%loop-player%} = -1
            clear {dakika::%loop-player%} and {saniye::%loop-player%} if {dakika::%loop-player%} and {saniye::%loop-player%} = 0

JavaScript:
on first join:

on chat:
    send "&fSunucumuzda yenisin, &e%{dakika::%player%}% dakika %{saniye::%player%}% saniye &fsonra konuşabilirsin." if {dakika::%player%} and {saniye::%player%} are set

every second:
    loop all players:
            clear {dakika::%loop-player%} and {saniye::%loop-player%} if {dakika::%loop-player%} and {saniye::%loop-player%} = 0
1662229233932.png

:(

Son düzenleme:
@Edoux tarafından çözüldü, konu kilit.

JavaScript:
on first join:

on chat:

every second:
    loop all players:
Her saniye bütün oyuncuları looplamak yerine Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokadı yemek isterdim.

Her saniye bütün oyuncuları looplamak yerine Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokadı yemek isterdim.
Biliyorum çok sağlıklı bi çözüm değil :( hatta "belki daha iyi bir çözümü vardır" diye belirttim, belki başkası daha iyisini yapabilir diye. Ama arkadaşın dediği gibi, kalan süre de belirtilsin diye öyle bi şey yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl