Çözüldü Sunucuya eklediğim texture pack yüklenmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sanemi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.077
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sanemi

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Merhabalar, forum sakinleri. Oyun sunucuma resource-pack kısmına texture packimi yükledim oyuna girince sürekli böyle kalıyor yüklenmiyor
1720045466980.png

YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

konsolda hata varmı ?

1- Doku paketini bir eklenti aracılığıyla yapıp yüklüyorsan:
* Yapılandırmada büyük bir hata yapmış olabilirsin. Bunun için türkçe karakter ve büyük harf kullanmamaya çalış. Resim boyutlarını kontrol et. Ve glifleri(yani rütbeler vb. için kullandığın semboller) kontrol et. Doğru yerleştirmiş misin yapılandırmada onlara bak.

2- Sahip olduğun doku paketini bir eklenti yardımıyla yüklüyorsan:
* Büyük ihtimalle doku paketi hatalı veya sürümünle uyuşmuyor olabilir. Sürüm durumunu çok nadiren gördüm ama bu da mümkün olabilir. Yukarda dediğim gibi doku paketini kontrol etmelisin. Böyle bir durumda muhtemelen doku paketi hatalıdır. Aynı zaman yükleme yaparkende birtakım sorunlar oluşmuş olabilir.

Doku paketi hatalı derken birazcık daha açmak istiyorum:
- Doku paketi olarak yüklediğin dosya aslında bir doku paketi olmayabilir. Bir doku paketinin doku paketi olabilmesi için gerekli dosyalara bak. Hatırlamadığımdan dolayı yazamıyorum. Kısacası her zip dosyası doku paketi olarak geçmez belli başlı dosyaları barındırması gerekiyor. (Kendim eklenti yardımıyla yaptığım için uğraşmayalı uzun zaman oldu)
- Veya üste dediğim gibi dosya, resim veya glif hatalıdır. Eklenti bunu algılayıp yüklemiyordur.

+ Sorunu tam olarak yeni okudum kusura bakma. Direkt resmi görüp atladım.

Şöyleki bu resource-pack kısmına koyduğun bağlantı direkt zip indirme bağlantısı olmalı. Yani ben bu linki google yapıştırdığımda dosya otomatik**** olarak indirilmeli herhangi bir indir butonuna basmamam gerekiyor.

Otomatiği özellikle vurguluyorum. Buna lütfen dikkat et. Olmadı interneten sunucuya resoruce pack nasıl yüklenir yaz. Çeviriden ingilizceye çevir o şekilde arat. Dropbox ile yapıyorlar genelde.

Merhabalar, forum sakinleri. Oyun sunucuma resource-pack kısmına texture packimi yükledim oyuna girince sürekli böyle kalıyor yüklenmiyorEkli dosyayı görüntüle 244580
YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ

Sunucu sürümün nedir ? Ayrıca muhtemelen sunucu sürümün ile texture pack sürümün uyumsuz olduğu için bu hatayı alıyorsun.

İtemsadder kullanıyorsan plugini crack olmadığına emin miyiz?

+ Sorunu tam olarak yeni okudum kusura bakma. Direkt resmi görüp atladım.

Şöyleki bu resource-pack kısmına koyduğun bağlantı direkt zip indirme bağlantısı olmalı. Yani ben bu linki google yapıştırdığımda dosya otomatik**** olarak indirilmeli herhangi bir indir butonuna basmamam gerekiyor.

Otomatiği özellikle vurguluyorum. Buna lütfen dikkat et. Olmadı interneten sunucuya resoruce pack nasıl yüklenir yaz. Çeviriden ingilizceye çevir o şekilde arat. Dropbox ile yapıyorlar genelde.
Merhaba dropbox ile denedim kaç kez lakin sorun devam ediyor. Yabancı forumlardada araştırdım ama çözüme ulaşamadım.

Sunucu TacoSpigot 1.8.8 pakette 1.8 için sunucuda bazı eklentiler için editlendi normalde kullanıyorum ama sunucuya eklenmiyor

Yok itemsadder kullanmıyorum.
Doku paketi sizde çalışıyorsa muhtemelen yanlış bir şey yapıyorsunuz veya sunucu sürümüyle ilgili birtakım sorunlar olabilir. Bu ikisi üzerinde yoğunlaşmanızı öneririm.

Dropbox üzerinden yapıyorsanız indirme linkinin kitli ve özel olmadığına dikkat edin.

Sunucu sürümü ile ilgili doku paketi hatası var mı yok mu internetede bakın. TacoSpigot 1.8.8 texturepack hatası gibi... Veya 1.8 doku paketi 1.8.8 de kullanılabilir mi.... diyeğim ama kullanabildiğinizi düşünüyorum. Bu yüzden doku paketinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Doku paketi sizde çalışıyorsa muhtemelen yanlış bir şey yapıyorsunuz veya sunucu sürümüyle ilgili birtakım sorunlar olabilir. Bu ikisi üzerinde yoğunlaşmanızı öneririm.

Dropbox üzerinden yapıyorsanız indirme linkinin kitli ve özel olmadığına dikkat edin.

Sunucu sürümü ile ilgili doku paketi hatası var mı yok mu internetede bakın. TacoSpigot 1.8.8 texturepack hatası gibi... Veya 1.8 doku paketi 1.8.8 de kullanılabilir mi.... diyeğim ama kullanabildiğinizi düşünüyorum. Bu yüzden doku paketinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Bende çalışıyorsa sorun sunucu ile mi alakalı ?

Bende çalışıyorsa sorun sunucu ile mi alakalı ?
Ya sunucu ya da sen sunucu üzerinde yanlış bir şey yapıyorsun.

Sunucuya çok ihtimal vermiyorum(Yine de ihtimal dahilinde*). Bu yüzden yaptığın işlemleri biraz daha kontrol etmeye çalış veya yakın bir arkadaşından kontrol etmesini iste bazen o kadar çok bir şeyin üzerine düşüyoruz ki küçük bir hatayı göremiyoruz. İşte 3.kişi(O) bu konuda yardımcı olabilir.

Bende çok fazla hatırlamıyorum bu şekilde eklemeyi o yüzden sadece bunları söyleyebiliyorum. Bu konuda çok sıkışırsan ve hatta tavsiyem bir eklenti aracılığıyla yüklemen olur. Tabi sürümü destekliyorsa. Bu konuda gpack kullanıyolar diye biliyorum ama yine de kontrol etmeni öneririm.

Ya sunucu ya da sen sunucu üzerinde yanlış bir şey yapıyorsun.

Sunucuya çok ihtimal vermiyorum(Yine de ihtimal dahilinde*). Bu yüzden yaptığın işlemleri biraz daha kontrol etmeye çalış veya yakın bir arkadaşından kontrol etmesini iste bazen o kadar çok bir şeyin üzerine düşüyoruz ki küçük bir hatayı göremiyoruz. İşte 3.kişi(O) bu konuda yardımcı olabilir.

Bende çok fazla hatırlamıyorum bu şekilde eklemeyi o yüzden sadece bunları söyleyebiliyorum. Bu konuda çok sıkışırsan ve hatta tavsiyem bir eklenti aracılığıyla yüklemen olur. Tabi sürümü destekliyorsa. Bu konuda gpack kullanıyolar diye biliyorum ama yine de kontrol etmeni öneririm.
Her türlü versiyonu farklı paketleri falan denedim ama hala sorun devam ediyor teşekkürler yine de

Link eklendiği zaman 1 i 0 olarak düzeltirseniz sorunsuz yükleme yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl