Rehber Sunucuya Crackle Nasıl Girerim ? Çözümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheOyunBozan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.166
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheOyunBozan

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Serverinizi Yaparken Oluşturduğunuz bat dosyasına ters tıklayıp düzenleyin ve bunu yapıştırın (Minecraft'ınız orjinal ise bunu yapıştırın) :
Kod:
java -Xmx2024M -jar craftbukkit.jar -o true
PAUSE
Eğer Minecraft'ınız orjinal değil ise bunu yapıştırın:
Kod:
java -Xmx2024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE
Eğer yine giremiyorsanız bunu yazın
Kod:
java -Xmx2024M -jar craftbukkit.jar
PAUSE
Büyük ihtimal ile sorununuz çözülücektir. İyi Forumlar :)

Son düzenleme:
Yalniz '-o false' bolumunu silmek daha iyi bir cozum ;) cunku orayi false yapmana ragmen bukkit onu true ya cevirebiliyor.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz '-o false' bolumunu silmek daha iyi bir cozum ;) cunku orayi false yapmana ragmen bukkit onu true ya cevirebiliyor.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende false yapıncada oluyor. Ama senin yaptığın yöntem daha kararlı olabiliyor. Düzenlendi

Kendi ev pcnize server kurduğunuzda ip adresinizden giremezsiniz.
127.0.0.1:25565 olarak girmeyi denerseniz başarıyla girdiğinizi göreceksiniz

beyler bende oturum açılamadı ınvalıd session (Try restarting your game ) lütden yardım edin:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

beyler bende oturum açılamadı ınvalıd session (Try restarting your game ) lütden yardım edin:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Kardesim serverinin kurulu oldugu gel ve orda server die metin belgesi olck orda online mode=true olması lzm onu online mode=false yapcann Bu kdr

Merhabalar, kurduğum servere bağlanmaya çalıştığımda timed out hatası alıyorum[DOUBLEPOST=1491642687,1491642655][/DOUBLEPOST]Merhabalar, kurduğum servere bağlanmaya çalıştığımda timed out hatası alıyorum

Arkadaşlarım nasıl servere girecekler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl