Çözüldü sunucuya bağlanamama sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R.Seferli

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
Minecraft
Varyndra

Discord:

varyndra

öncelikle selam, ben mobil arkadaşlarım ile modlu survival oynamak için kendi pcmde forge sunucu kurdum. kendim bağlana biliyorum lakin arkadaşlarım başka wifiden (ipden bağlanamıyo) özel port oluşturdum ''benim ip ne'' sitesindendeki iplede denedim olmadı, ip:port yaptım olmadı.
lütfen bu konuda yardımcı olurmusuz.

öncelikle selam, ben mobil arkadaşlarım ile modlu survival oynamak için kendi pcmde forge sunucu kurdum. kendim bağlana biliyorum lakin arkadaşlarım başka wifiden (ipden bağlanamıyo) özel port oluşturdum ''benim ip ne'' sitesindendeki iplede denedim olmadı, ip:port yaptım olmadı.
Merhaba bu modu dener misiniz;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Nasıl Çalışır?

1. Bu modu ve çalışması için gereken Architectury API modunu indirip mods klasörünüze atarsınız. (Arkadaşınızın bu modu kurmasına gerek yoktur!)
  2. Tek oyunculu dünyanıza girersiniz.
  3. ESC menüsünden "Yerel Ağa Aç" (Open to LAN) butonuna tıklarsınız.
  4. Butona bastığınız an, mod otomatik olarak devreye girer ve sohbet ekranında arkadaşlarınızın bağlanabileceği, eu.play.e4mc.io:12345 gibi bir adres yazar.
  5. Bu adresi kopyalayıp arkadaşınıza verirsiniz. Arkadaşınız bu adresi "Çok Oyunculu" > "Sunucu Ekle" kısmına yazarak dünyanıza doğrudan katılabilir.

Not: Aynı Modlara sahip olmalısınız. Eğer arkadaşında bu mod olmamasına rağmen çalışmıyorsa arkadaşınada bu modu yükletip bi dene.

Eskiden kullandığım bir moddu güzel çalışıyordu.

ellerin dert görmesin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Nasıl Çalışır?

1. Bu modu ve çalışması için gereken Architectury API modunu indirip mods klasörünüze atarsınız. (Arkadaşınızın bu modu kurmasına gerek yoktur!)
  4. Butona bastığınız an, mod otomatik olarak devreye girer ve sohbet ekranında arkadaşlarınızın bağlanabileceği, eu.play.e4mc.io:12345 gibi bir adres yazar.
  5. Bu adresi kopyalayıp arkadaşınıza verirsiniz. Arkadaşınız bu adresi "Çok Oyunculu" > "Sunucu Ekle" kısmına yazarak dünyanıza doğrudan katılabilir.

Not: Aynı Modlara sahip olmalısınız. Eğer arkadaşında bu mod olmamasına rağmen çalışmıyorsa arkadaşınada bu modu yükletip bi dene.

1760893516803.webp

Nasıl Çalışır?

Ben çok yanlış okumuşum tekrar araştırıp bilgilendireceğim.

merhaba
para ile vds/webpanelmc alabilirsiniz (paralı)
Hamachi den yapabilirsiniz (ücretsiz)
dende sunucu acabilirsiniz

İnternet servis sağlayıcı panelinden 25565 portu oluşturmalısın, ayrıca windows güvenlik duvarından da gelen ve giden kurallarda 25565 portuna izin de verebilirsin. Sen sunucuya cmd'yi açıp ipconfig yazdıktan sonra görünen IPv4 yani local IP ile bağlanıp, arkadaşın public IP olan ve ipchicken gibi internet sitelerinden görüntüleyebileceğin IP ile oyuna katılmalı. Ayrıca bilgisayarında virüs koruması programları yüklüyse arkadaşınla oynayacağın zaman devre dışı bırakmayı da deneyebilirsin.

@R.Seferli Lütfen sorun çözüldüyse belirtir misiniz? Çözüldü olarak işaretleyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl