Çözüldü Sunucuya 3 kişi veya fazla kişi girdiğinde lag çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PieCat

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
14
Minecraft
PieCatt

Discord:

piiecat

minecraft sunucuma 3 kişi girdiğinde lag çıkıyor sebebini bilen var mı sistemle alakalı da değil 12gb ram 6çekrdek islemci var. bide ping çıkmıyo ping 20lerde tps diye bişey var ondan mı kaynaklanıyo anlamadım

İsterseniz bana dm den yazın.
Merhabalar, eleştirmek için söylemiyorum. Eğer ki biliyorsanız açık bir şekilde sebebi, sonuçları ve çözümünü anlatın ki bundan sonra bu sorunla karşılaşabilecek kişiler de çözümü bulabilsin düşüncesindeyim.

İyi forumlar.

Merhabalar, eleştirmek için söylemiyorum. Eğer ki biliyorsanız açık bir şekilde sebebi, sonuçları ve çözümünü anlatın ki bundan sonra bu sorunla karşılaşabilecek kişiler de çözümü bulabilsin düşüncesindeyim.

İyi forumlar.
Haklısınız fakat şöyle açıklayayım bu forumda bundan önce açılmış ve çözüme kavuşturulmuş birçok optimizasyon problemi bulunuyor sorununa çözüm arayan kişi oradan faydanabilir ekstradan çözüm konusunda da zaten aslında tüm optimizasyonlarda aynı ilk spark raporu incelenir zaten spark raporundan sorun anlaşılır spark raporu incelendikten sonra eğer bir sorun bulunamadıysada hosting (server) kaynaklı olabilir. Bu durumda da sağlayıcı ile iletişime geçilir.

dmden yazdım size
Haklısınız fakat şöyle açıklayayım bu forumda bundan önce açılmış ve çözüme kavuşturulmuş birçok optimizasyon problemi bulunuyor sorununa çözüm arayan kişi oradan faydanabilir ekstradan çözüm konusunda da zaten aslında tüm optimizasyonlarda aynı ilk spark raporu incelenir zaten spark raporundan sorun anlaşılır spark raporu incelendikten sonra eğer bir sorun bulunamadıysada hosting (server) kaynaklı olabilir. Bu durumda da sağlayıcı ile iletişime geçilir.

Merhaba, yardım ve destek konunuzda 3 gündür etkileşim bulunmamaktadır. Gelen yanıtlar üzerinden yardım aldığınız konunuz çözüldüyse, konu içerisinde belirterek "çözüldü" olarak işaretleyiniz. Gereken şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl