kkadiryigit
Merhabalar, eleştirmek için söylemiyorum. Eğer ki biliyorsanız açık bir şekilde sebebi, sonuçları ve çözümünü anlatın ki bundan sonra bu sorunla karşılaşabilecek kişiler de çözümü bulabilsin düşüncesindeyim.İsterseniz bana dm den yazın.
XBrexorX#2521
Haklısınız fakat şöyle açıklayayım bu forumda bundan önce açılmış ve çözüme kavuşturulmuş birçok optimizasyon problemi bulunuyor sorununa çözüm arayan kişi oradan faydanabilir ekstradan çözüm konusunda da zaten aslında tüm optimizasyonlarda aynı ilk spark raporu incelenir zaten spark raporundan sorun anlaşılır spark raporu incelendikten sonra eğer bir sorun bulunamadıysada hosting (server) kaynaklı olabilir. Bu durumda da sağlayıcı ile iletişime geçilir.Merhabalar, eleştirmek için söylemiyorum. Eğer ki biliyorsanız açık bir şekilde sebebi, sonuçları ve çözümünü anlatın ki bundan sonra bu sorunla karşılaşabilecek kişiler de çözümü bulabilsin düşüncesindeyim.
İyi forumlar.
piiecat
Haklısınız fakat şöyle açıklayayım bu forumda bundan önce açılmış ve çözüme kavuşturulmuş birçok optimizasyon problemi bulunuyor sorununa çözüm arayan kişi oradan faydanabilir ekstradan çözüm konusunda da zaten aslında tüm optimizasyonlarda aynı ilk spark raporu incelenir zaten spark raporundan sorun anlaşılır spark raporu incelendikten sonra eğer bir sorun bulunamadıysada hosting (server) kaynaklı olabilir. Bu durumda da sağlayıcı ile iletişime geçilir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!