Sunucunuzu yaparken yapmaktan en sıkıcı & nefret ettiğiniz şey nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nixoly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 197
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nixoly

The best shaper
Elmaslar
79
Minecraft
Nixoly

Discord:

nixolyw

Merhaba, sizde benim gibi Minecraft sunucunuzda birşey yaparken yeni özellik eklerken veya herhangi birşeyde en çok sizi içten sıkan veya nefret ettiğiniz şey nedir?

Benimki kesinlikle Kasaları ayarlamak, Çok sıkıcı tek tek eşyaları ekliyorum şans oranlarını tek tek not alıp dengeli yapmak baya kafa ağrıtıyor bence.

Merhaba, sizde benim gibi Minecraft sunucunuzda birşey yaparken yeni özellik eklerken veya herhangi birşeyde en çok sizi içten sıkan veya nefret ettiğiniz şey nedir?

Benimki kesinlikle Kasaları ayarlamak, Çok sıkıcı tek tek eşyaları ekliyorum şans oranlarını tek tek not alıp dengeli yapmak baya kafa ağrıtıyor bence.
Katılıyorum ama ağırlıklı olarak eklentilerin configürasyonlarını ayarlamak diye eklemede bulunabilirim. Küçük, kolay ama uğraştırıcı ve kafa yoran detaylar olduğunu düşünüyorum üst üste biriktiği zaman böyle şeylerin. Muhakkak bir motivasyon ile yapılmaları gerekiyor bu aşamada hız kesmeden yapılması gerekiyorsa.

türkçeleştirme yapmak
ekonomi ayarlamak

Abi temel alt yapısı genel olarak, hepsini birbirine bağlaman bir uyum sağlaman gerekiyor. Tamam yaptıktan sonra çok güzel ve çok zevkli oluyor ama yapıncaya kadar canımız çıkıyor. Özellikle simetri hastalığı olan ve renk uyumuna çok dikkat eden biriyseniz yazdığınız kelimedeki a dan z ye bütün ayrıntıları renklendiriyorsunuz. Galiba ben sıkıcı hale getiriyorum..

Herhangi bir hata çıktığında hiçbir sebep olmadan hatanın devam etmesi. Konsol kaydı yok, oyun içi mesaj yok, config yanlışı yok ama genede istediğin gibi çalışmaz veya hiç çalışmaz.

En son deluxehub ve worldguard korumalarının çakışması yüzünden envoyda olan sandıkları açınca ya sandık düz açılıyordu, ya sandığa tıklayınca bunu burada yapamazsın uyarısı geliyodu, ya hiçbir şey olmuyordu. Hiçbir zaman doğru düzgün ödüllerin gelmesini ayarlayamadım bu yüzden 4 aylık paketi yapmayı bırakmıştım :D

Abi temel alt yapısı genel olarak, hepsini birbirine bağlaman bir uyum sağlaman gerekiyor. Tamam yaptıktan sonra çok güzel ve çok zevkli oluyor ama yapıncaya kadar canımız çıkıyor. Özellikle simetri hastalığı olan ve renk uyumuna çok dikkat eden biriyseniz yazdığınız kelimedeki a dan z ye bütün ayrıntıları renklendiriyorsunuz. Galiba ben sıkıcı hale getiriyorum..
Baya haklısın simetriye ve renklendirmeye çok dikkat ediyorum en ufak renk uyumsuzluğundan sinir oluyorum mesela her zaman %player_name% veya özel verilerde hep hex kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl