Anı Sunucunuz'da ilk VIP'inizi sattığınızda ne hissettiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aloniks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.453
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir oyuncular size ne kadar çok maddi konuda destek çıkıyor ise bu demek oluyor ki sizin sunucunuzu kaliteli bulmuş ve sevmiş demektedir. Bu insanı motive eder ve emeğinizin karşılığınızı almanızı sağlar. Her VIP alınan sunucuda kaliteli olacak diye birşey yoktur. Özgün ve sevgili olursanız gerisi gelecektir.

Yaklaşık 5 sunucu açtım hepsinde 15 oyuncu üstü aldım ancak hiç vip satamadım.Sıkıntıyı hala çözebilmiş değilim.Kime sorsam server çok iyi falan diyorlar ama icraat yok :D​

2014 yıĺlarında ilk sunumu açmıştım maks ilk gün 5 online ile giderken birine iyi bi satış yapmıştım çok mutlu olmuştum ,ilkler çok güzel olur diye boşuna demiyorlar.

Cokda Guzel Server Kurmamisdim Adamin Birsi 20 Onlineyi Gorub Sevincden Almisdi Sonra 1 Haftadan Sonra Kapandi 3 yil once :D

Sunucumuz olmadı ki vip satalım :(

Sunucum hiç olmadı, olduysada satmadım.

Sunucuda hiç bir bekletin yoktu ve öylesine açmıştım. Hiç bir yere reklam vermeden sadece kendi arkadaşlarımı çağırdım ve onlarla oynamaya başladık. Birden 15 kişiye ulaştık ve hızlıca artmaya başladı. Event saatinde 50 kişi olunca çok mutlu oldum ve ilk VIP'imi sattım. İlk defa oyun üzerinden para kazandığım için çok sevinmiştim. Şuan fazlada okul harçlığımı çıkaracak kadar para kazanıyorum ve harika hissediyorum.

ilk vipimi sunucumun son günü 20 online vardı oyuncular memnundu kimsenin parası yokdu ama herkes kapanacağını düşünüyordu sunucu aylık parası 60 tl idi benim 50tlm vardı sonra biri gelip 15tl lik vip aldı sunucu yükseldi filan sonrasında çöküşe geçdi kapattım şimdi bidaha başladım böle işlere :D

İyiymiş, dostum!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çok İyi Hissettim Emeklerimin Karşılığını almıştım ve sunucu Tutmuştu taki para bitene kadar xd (Yeni Açtım Elmaslayın :) lütfen)

parama yazık oldu duye uzulurdum

''Yaaa Zengin Oldum Bee!''​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl