Tanıtım Sunucunuza Korona Virüs Sayacı Ekleyin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.021
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pocan

¡Ándale! ¡Ándale!
Elmaslar
167
Minecraft
Pocan

Discord:

Pocan#4406

Gerekli Olan Eklentiler:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yazıların Üzerlerine tıklayarak yükleyebilirsiniz.

Yapmanız gereken adımlar

1- DeluxeMenus,PlaceholderAPI ve PAPI-Covid19Tracker'i yükleyin.

2- DeluxeMenus ve PlaceHolderAPI'yi sunucunun plugins kısmına atın.

3- PAPI-Covid19Tracker jarını kopyalayın.

4- plugins/PlaceholderAPI/expansions ' a girip PAPI-Covid19Tracker jarını yapıştırın.

5- plugins/DeluxeMenus/config.yml ' i açın.

6- Aşşağıda belirteceğim menüyü kopyalayıp düzgünce config.yml'ye yapıştırın.

korona:
menu_title: Korona Virüs Sayacı
open_command:
- corona
- korona
- covid19
size: 45
items:
'1':
material: basehead-eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvOWRmYzg5MzI4NjVmZDU3ZDlkMjM2NWYxYWUyZDQ3NTEzNWQ3NDZiMmFmMTVhYmQzM2ZmYzJhNmFiZDM2MjgyIn19fQ
slot: 22
display_name: '&aDünya'
lore:
- '&6Toplam vaka sayısı&7 »&3 %covid_cases_global%'
- '&6Toplam iyilişme&7 »&a %covid_recovered_global%'
- '&6Toplam ölüm&7 »&c %covid_deaths_global%'
- '&7&m-----------------------------------------------------'
- '&aSon 24 Saatte&6 Toplam Vaka Sayısı&7 »&3 %covid_new_cases_global%'
- '&aSon 24 Saatte&6 Toplam Ölüm Sayısı&7 »&c %covid_new_deaths_global%'
left_click_commands:
- '[player]'
right_click_commands:
- '[player]'
cam:
material: 160
display_name: '&f'
data: 7
slots:
- 4
- 21
- 20
- 19
- 18
- 23
- 24
- 25
- 26
- 13
- 31
- 40

7- Artık herşey hazır sunucuyu yeniden başlatıp /korona komudu ile sunucu içerisinde canlı bir şekilde güncel takip edebileceksiniz.

Placeholderlar:

%covidcases<country>% %covidrecovered<country>% %covidunresolved<country>% %coviddeaths<country>% %covid_newcases<country>% %covid_newdeaths<country>% %covid_activecases<country>% %covid_seriouscases<country>% %covid_cases_global% %covid_recovered_global% %covid_unresolved_global% %covid_deaths_global% %covid_new_cases_global% %covid_new_deaths_global% %covid_active_cases_global% %covid_serious_cases_global%

NOT:
Onaylanmamış bir expansion olduğu için manuel olarak bu şekilde yükleyebilirsiniz bu sebepten dolayı papi ecloud listesinde bulunmamaktadır.

Doğruyu söylemek gerekirse böyle kötü bir olayın eklenti olarak Minecraft'a servis edileceğini hiç tahmin etmezdim ama gerek sunucu sahipleri gerekse de sunucu oyuncuları için ilgi çekici bir eklenti olmuş. Aynı zamanda yeni açmayı planladığım sunucuya da bu eklentiyi ekleyeceğim ;)

Gayet başarılı bir eklenti olmuş

Gündemle çok uymuş.Sunuculara farklılık katabilir.

Çogu oyuncu oyun oynamaktan verileri takip edemiyor minecraft sunucusunda oynayan ve takip edemeyenler için harika duruyor bende sunucuma eklemeyi düşünüyorum teşekkürler <3

Çoğu kişinin evinde internet veya televizyon mevcut böyle bir eklentinin sunucuya renk katacağını sanmam. Ekleyecek olan arkadaşlar için gayet faydalı bir rehber olmuş.

Güzel rehber.

Güzel bir tanıtım olmuş, görsel ekleyerek konuyu daha güzel bir hâle getirebilirsiniz.

Tanıtım Başarılı

Tanıtım güzel fakat aman aman bi ihtiyac deil :)

Bu virüsler herhalde insanların hayal gücünü arttırıyor. Kim kullanır bilemem ama güzel ve eğlenceli bir şey olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl