Ücretli Sunucunuza Developer Olabilirim - Tofaş Bİle Eklerim :D - Sunucuya Özel Plugin

ayhantr

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
Minecraft
ayhantr

Discord:

ayhankose

Herkese selam ben ayhan sizin için sunucu devoloperlığı yapabilirim. Modlu yada modsuz sunucunuz için python ,javascript yada java kullanrak client ,plugin yada o tarz sistemler oluşturup yazabilirim. İstediğiniz herhangi bir sistem ile alakalı fark etmez. Extra olarak pluginlerinde çoğunu ve ne işe yaradığını da biliyorum. Altta yaptıklarımı görebilirsiniz bana sunucuma özel tofaş ekleyin deyin eklerim modsuz pluginli bir şekilde benden daha iyisini bulamazsınız. :D
Sunucuya özel plugin yaptırmak isteyenler yazabilir.
İletişim DC: ayhankose
Yaptıklarım
Efsane bir şekilde çalışan 2 kişinin binebildiği traktör plugini tarlanızı toplar eker lavla çalışır ve ekinleri içine depolar.
1783172092624.webp

1783172101346.webp

1782301557539.webp

1782301654119.webp

Son düzenleme:
Launcher'ı yaparken hangi teknolojileri kullandınız?

"bana sunucuma özel tofaş ekleyin deyin eklerim modsuz pluginli bir şekilde benden daha iyisini bulamazsınız. :D" :) emin ol çok rahat bulurlar yaptığın traktör modelleri estetikden yoksun eklentiyi tam olarak göremediğim için model olarak yorumluyorum bunlar vasatında vasatı bilgin olsun. o yüzden tofaşda muhtemelen el arabası gibi birşey olacağı için çok rahat bulurlar.

hocam benim için önemli olan şey tofaş bile yapabilmeniz :DD

"bana sunucuma özel tofaş ekleyin deyin eklerim modsuz pluginli bir şekilde benden daha iyisini bulamazsınız. :D" :) emin ol çok rahat bulurlar yaptığın traktör modelleri estetikden yoksun eklentiyi tam olarak göremediğim için model olarak yorumluyorum bunlar vasatında vasatı bilgin olsun. o yüzden tofaşda muhtemelen el arabası gibi birşey olacağı için çok rahat bulurlar.
şunu kaçıyorsun işte bu pluginde kaynak paketi itemsadder falan yok tamamen oyunun kodları ve izin verdiği kurallara göre kodlandı direk tek bir plugin ile çalışıyor

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl