Ücretsiz Sunucunuz İçin Ücretsiz Web Portal | Redoerdo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redoerdo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.591
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redoerdo

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Elmaslar
213
Minecraft
Redoerdo

Discord:

Redoerdo#0001

Ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. İlk portal tasarımım İyi Kötü eleştirilerinizi bekliyorum. İndirme Linkleri konunun en altında.

Sıkıntısız kullanımınız için yapmanız gereken 2 şey var;

Birincisi index.php içerisinde

1568240957422.png

kısmını kendinize göre düzenlemek.

İkincisi mysql.php içerisinde

1568240968069.png

kısmını kendinize göre düzenlemek.

Sonuç;

1568240989486.png

Yaşadığınız problemler için discordan iletişime geçebilirsiniz.

Discord: R̕E̢͔D̜̱O̍͢E͍̜̬ͯ̇̚RD͋͞Oͫ́̕#0001

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Demo:

İzinsiz olarak paylaşmak ve satmak yasaktır! Emeğe Saygı!

Moderatör tarafından düzenlendi:
Arkaplanı biraz daha sade bişe koysan veya renk uyumlu birşey koysan güzel olurdu
bence bunu böyle bırakma devamını getir daha iyi yerlere getirebileceğinden eminim

Arkaplanı biraz daha sade bişe koysan veya renk uyumlu birşey koysan güzel olurdu
bence bunu böyle bırakma devamını getir daha iyi yerlere getirebileceğinden eminim
Yorumun için teşekkürler. Uğraşacağım :)

gayet güzel olmuş eline sağlık

arka plan sade olsa belki kullanabilirdim

Krallllllll

Arkaplanı değiştirmense parlaklığını düşür veya opaklığı %50 olan siyah bir kırpma maskesi ekle. Daha hoş olur.

Güzel ve başarılı.

Ücretsiz bir temaya göre gerçekten güzelmiş. Eğer bir gün sunucu açarsam 2-3 gün idare etmek amacıyla kullanırım.

Yorumun için teşekkürler ♥

Arkaplanı değiştirmense parlaklığını düşür veya opaklığı %50 olan siyah bir kırpma maskesi ekle. Daha hoş olur.

Denenebilir. Deneyeceğim teşekkürler ♥

Güzel ve başarılı.

Teşekkür ederim ♥

Ücretsiz bir temaya göre gerçekten güzelmiş. Eğer bir gün sunucu açarsam 2-3 gün idare etmek amacıyla kullanırım.

Evet yani benimde amacım sunucu işlerine yeni başlayıp yeterli bütceye sahip olmayan insanların ulaşabileceği belli bir kalitede web site scriptine sahip olmalarını sağlamak. Dahada geliştirmeyi planlıyorum bakalım.

Başarılı, ben beğendim ; )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl